reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

Wronka smakowicie wygląda ta babka
na Wielkanoc taka baba to akurat ciacho w sam raz
właśnie z nudów upiekłam ciacho
marchewkowe
i z łakomstwa przyznam sie szczerze :)
siedzi w piekarniku
przynajmniej tatę poczęstuje czymś dobrym

reklama
Ale się cieszę że tu zajrzałam, takie fajne przepisy się pojawiły:tak:. A tą babę na oleju to dzisiaj napewno zrobię:-). Nayalka już się cieszy, zawsze mi pomaga przy pichceniu:-D. Ciekewa jeszcze jestem tego przepisu na ten domek:tak:. Bo strucli się robić nie odważe:-D.

a ten sos to jakiej firmy?
to w proszku czy słoiczku czy jak?

To jest sos z przepisu na zeberka w sosie barbecue, ktory podala na poprzedniej stronie mamusia87 :tak: W jego sklad wchodzi szklanka coli, szklanka sosu barbecue i szklanka pikantnego ketchupu - trzeba to wszystko dokladnie ze soba wymieszac i zalac tym miesko, a pozniej piec przez poltorej godziny w 180 stopniach :-)

reklama

To jest sos z przepisu na zeberka w sosie barbecue, ktory podala na poprzedniej stronie mamusia87 :tak: W jego sklad wchodzi szklanka coli, szklanka sosu barbecue i szklanka pikantnego ketchupu - trzeba to wszystko dokladnie ze soba wymieszac i zalac tym miesko, a pozniej piec przez poltorej godziny w 180 stopniach :-)
ja wiem kochana tylko co to jest ta szklanka sosu barbecue?
to taki jak ketchup jest do kupienia w buteleczce?
nigdy nie uzywalam

Do góry