reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
Torcik apetycznie wygląda - aż nabrałam ochoty na słodkości - a mi nie wolno
oj... my takie sadystki jesteśmy, bo zapomniałyśmy o tych co nie mogą... ale na pocieszenie to polecam sałatkę owocową ;-)
e.salamandra
Mama pełną parą
zapomniałam przepis wkleić:
zimowa sałtka owocowa
puszka brzoskwiń
puszka ananasa
2 banany
3 pomarańcze
około 5 kiwi
garść rodzynek
Wszystkie owoce pokroić na cząstki, dorzucić rodzynki (można je przedtem namoczyć w ciepłej wodzie, żeby spęczniały). Delikatnie wymieszać i uzupełnić sokiem z brzoskwiń z dodatkiem soku ananasowego z puszki. W wersji mniej light dodać jogurcik
zimowa sałtka owocowa
puszka brzoskwiń
puszka ananasa
2 banany
3 pomarańcze
około 5 kiwi
garść rodzynek
Wszystkie owoce pokroić na cząstki, dorzucić rodzynki (można je przedtem namoczyć w ciepłej wodzie, żeby spęczniały). Delikatnie wymieszać i uzupełnić sokiem z brzoskwiń z dodatkiem soku ananasowego z puszki. W wersji mniej light dodać jogurcik
Dagsila najlepsze życzonka dla mężusia. Torcik słodziuchny i pewnie tak samo dobry mmmm...
Ja dziś też zaraz po pracy maonkowe pączusie bedę robić. Już wczoraj wszystko do nich kupione oczywiście w podwójnej ilości :-)
To nie mój przepis, tylko frotka 74. Jeszcze mnie ktoś posądzi o plagiat Ja go tylko przypomniałam dziewczyną. Bo nie mogły znaleźć.
Dagsila to złóż najlepsze zyczonka mężusiowi od twoich koleżanek internetowych :-)
e.salamandra
Mama pełną parą
Więc chwała frotce a Tobie maonka dziękować będziemy jak posmakujemy tego cuda :-)
aniez
Fanka BB :)
Katik- następnym razem naklej więcej na raz, ugotuj, ostudź i do zamrażarki (każdy z osobna na tacce, potem zsypujesz do woreczka)- zmęczysz się raz a w lodówce zawsze zapasik pierogów będzie z uszkami ten patent też się sprawdza
Zrobiliśmy pączusie... z 20 małych kolegów zostało 16... Zaczęliśmy tłusty czwartek
Zrobiliśmy pączusie... z 20 małych kolegów zostało 16... Zaczęliśmy tłusty czwartek
reklama