reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Kwiatuszku - ruskie wg Twojego przepisu palce lizac. Ł wlasnie palaszuje kolejna porcje....
Szkoda, ze tyle przy tym roboty, krzyz to mi zaraz sie na kawalki rozleci... ale warto bylo !
wow!!!
to jednak zrobiłaś?
cieszę się że się udały i że smakują
ruskie to mój ulubiony wariant pierogów
filonka
Fanka BB :)
dzień dobry pączkowo:-) sama sobie nie wierze ale po raz pierwszy dziś sama robiłam domowe pączki - narazie rosną pod kocykiem...a jakie wyjdą NIESPODZIANKA mam nadzieje że bedą do zjedzenia
WAm zycze slodkiego pączkowego dzionka:-);-) tylko nie objadajcie się zbyt duzo(wiecej niż 10 nie wskazane), bo te brzusie w końcu nie wytrzymają i nam pękną
WAm zycze slodkiego pączkowego dzionka:-);-) tylko nie objadajcie się zbyt duzo(wiecej niż 10 nie wskazane), bo te brzusie w końcu nie wytrzymają i nam pękną
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
He he he ja juz zjadłam 3 a jeszcze mam 10 do podziału między mnie i męża... może synek się skusi na pół
filonka podziwiam... na nie mam nawet siły żeby stać i zrobić pączki w 15 minut a co dopiero te prawdziwe... moja babcia zawsze robiła...ale już nie może chodzić więc pączków domowych brak... w ubiegłym roku jeszcze wujek robił a w tym roku go zabrakło ;-(
filonka podziwiam... na nie mam nawet siły żeby stać i zrobić pączki w 15 minut a co dopiero te prawdziwe... moja babcia zawsze robiła...ale już nie może chodzić więc pączków domowych brak... w ubiegłym roku jeszcze wujek robił a w tym roku go zabrakło ;-(
Katik
...jestem mamą...
A ta przysmazona cebulka na gorze jeszcze... mnnniam!wow!!!
to jednak zrobiłaś?
cieszę się że się udały i że smakują
ruskie to mój ulubiony wariant pierogów
Dzis reszte palaszujemy
A w piekarniku 2 blachy marchewkowego Potem orzechowiec. I jeszcze cos , tylko sie waham...
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
a ja na pączka muszę dziś czekać.... przyjdzie wraz z mężusiem
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
a ja na pączka muszę dziś czekać.... przyjdzie wraz z mężusiem
ja też, ja też:-(
ja też, ja też:-(
hehehehehehehe tez przyjdziesz razem z męzem Kfiatuszkowym????
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
hehehehehehehe tez przyjdziesz razem z męzem Kfiatuszkowym????
heheh, nie nie....ja czekam na swojego ukochanego...tzn na pączka bardziej tym razem