reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
Kwiatuszku - ruskie wg Twojego przepisu palce lizac. Ł wlasnie palaszuje kolejna porcje....

Szkoda, ze tyle przy tym roboty, krzyz to mi zaraz sie na kawalki rozleci... ale warto bylo !

wow!!!
to jednak zrobiłaś?
cieszę się że się udały i że smakują
ruskie to mój ulubiony wariant pierogów :tak:

dzień dobry pączkowo:-) sama sobie nie wierze ale po raz pierwszy dziś sama robiłam domowe pączki - narazie rosną pod kocykiem...a jakie wyjdą NIESPODZIANKA:-D mam nadzieje że bedą do zjedzenia:-D:-D:-D
WAm zycze slodkiego pączkowego dzionka:-);-) tylko nie objadajcie się zbyt duzo(wiecej niż 10 nie wskazane):-D:-D:-D, bo te brzusie w końcu nie wytrzymają i nam pękną:-p

He he he ja juz zjadłam 3 a jeszcze mam 10 do podziału między mnie i męża... może synek się skusi na pół :-p

filonka podziwiam... na nie mam nawet siły żeby stać i zrobić pączki w 15 minut a co dopiero te prawdziwe... moja babcia zawsze robiła...ale już nie może chodzić więc pączków domowych brak... w ubiegłym roku jeszcze wujek robił a w tym roku go zabrakło ;-(

wow!!!
to jednak zrobiłaś?
cieszę się że się udały i że smakują
ruskie to mój ulubiony wariant pierogów :tak:
A ta przysmazona cebulka na gorze jeszcze... mnnniam!
Dzis reszte palaszujemy :tak::tak:

A w piekarniku 2 blachy marchewkowego :eek::eek::eek: Potem orzechowiec. I jeszcze cos , tylko sie waham...

reklama
Do góry