reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
olej dodaje do mieska - ilosc zalezy czy miesko mam chudsze czy z tłuszczykiem. a pieke na papierze i nie przywiera, ale nic sie nie stanie jak troszke posmarujesz- pozniej tylko strzepiesz papier i miesne kuleczki wyladuja na talerzu:-D

smacznego:-)

Dagsila zapomniałam ci podziękować za te pyszności co mi podsunęłaś. Sałatki wyszły pychotka. Co do kuleczek to ja niemądra układałam je na foli aluminiowej i mimo,że troszkę skropiłam oliwą to po upieczeniu większość tak się cholernie do tej folii przyssała,że musiałam się nagimnastykować co by gościom w zębole kawałki sreberka nie powchodziły. Szkoda,że nie posłuchałam się Margolciowej mamy z papierem, ale w sumie to takowego w domu nie miałam, a folia fe:no:

Ło ja gapa, zapomniałam napisać,że poza niewypałem foliowym kuleczki pyyyyyyyyyyyyyychotka. Wynalazek po rodzinie sprzedałam. Mów tylko ile za prawa autorskie chcesz?

Katik, rano tylko na chwilkę tu zajrzałam i cały dzień chodziła za mną ta Twoja pizza:wściekła/y: Normalnie uduszę!!

U nas dziś boczniaki teściowa zrobiła, a do nich ryż i pyszną sałatkę:happy:

Katik-omlecik na słodko- delicious
oto moja wersja z serkiem waniliowym i malinkami :-D
mam nadzieję że nie dostane bana za tą fote

Załączniki

• P2102673.jpg
    P2102673.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Wielkie podziękowania dla frotka 74
Przepis banalnie prosty, pączki pyszniutkieeeeee :-p i faktycznie mini pączki w 15 minut :-)

Załączniki

• 100_4604.jpg
    100_4604.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 28
Do góry