reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

Bardzo dziekuje za przepisy :-D:-D:-D Na szczescie nie wygladaja zbyt skomplikowanie, a to bardzo zachecajace :-D:-D:-D

To się często zdarza, że niektórzy nie zdarzą polać. Sprzedałam przepis w pracy koleżanką i było to samo. Nawet nie zdąrzyło wystygnąć. A już było zjedzone.

Dobrze, ze nie tylko ja jestem z tego gatunku
:sorry2::-D:-D

reklama
maonka rozumiem że utrzeć mikserem... sorki, ze takie głupie pytanie zadaję ale mam urwanie głowy... w łazience i z pierworodnym ale to gdzie indziej...

Dziewczyny jeżeli dzięki wam polubie a co najważniejsze nauczę się gotować, piec itp to powinni Wam pomnik wybudować:-D Właśnie w piecu jest ciasto marchewkowe jeżeli wyjdzie to znaczy że nie jestem aż tak tępa w kuchni i wieczorkiem jeszcze zrobię na kolację-obiad zapiekanke z brokułkami-przepis jak dobrze pamiętam od Kwiatuszka. A koljenym ambitnym planem jak się ciasto marchewkowe uda będzie ciasto bananowe więc trzymajcie kciuki żeby się udało bo jak nie to przyszłość Mojego M i Młodej nie wygląda zbyt ciekawie- chyba będą głodować:-D:-D:-D Uciekam sprawdzić co i jak;-)

A więc..... proszę o fanfary... UDAŁO SIĘ :-D:-D:-D Jaka jestem dumna z siebie a jaka Żyrafka z mamusi dumna jest podskakuje aż z radości:-D Dziękuje Kwiatuszku za przepis- coś dla mnie (ciązko zepsuć) a jakie pyszne to ciacho:)

A ja zrobiłam kopytka -pierwszą partię spróbowałam czy dobra.... hmmmmm nawet nie zdążyłam zanotować smaku
i tak do teraz przesypuję je do coraz to mniejszej miski żeby udawać przed S że wcale już nie zjadłam tyle ile ubyło z tej większej michy:baffled: w końcu zostanie troszkę i powoem mu ze to tylko taka przekąska dla niego:-)

Mi jakoś ciasta nie bardzo:no: słodkie odpada nawet w myślach..

A więc..... proszę o fanfary... UDAŁO SIĘ :-D:-D:-D Jaka jestem dumna z siebie a jaka Żyrafka z mamusi dumna jest podskakuje aż z radości:-D Dziękuje Kwiatuszku za przepis- coś dla mnie (ciązko zepsuć) a jakie pyszne to ciacho:)
suuuper!!!
musimy na tym wątku założyć funclub ciacha marchewkowego :) bo każdemu wychodzi i smakuje :-)

reklama
Do góry