aaa widzisz....jak stoi tzn nie opadł to już nie opadnie
Hehehe dobrze że chociaż z ciastem to pewne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa widzisz....jak stoi tzn nie opadł to już nie opadnie
Ja tak szalec z jedzeniem ja wy nie moge:-(i dla dobra malucha przestrzegam diety i odkrylam cos pysznego,cos co nie jest bomba kaloryczna i polecam wszystkim paniom a w szczegolnosci tym ktore nie chca duuuuzo przytyc do kwietnia;-).Chodzi o suszone jakbla ja juz zjadlam pol torebki bez zadnych wyrzutow sumienia
i polecam wszystkim paniom a w szczegolnosci tym ktore nie chca duuuuzo przytyc do kwietnia;-).Chodzi o suszone jakbla ja juz zjadlam pol torebki bez zadnych wyrzutow sumienia
Kochana nie chcę psuć Twojego spokoju (to go nie psuj nie??) ale suszone jabłka to nie taki light jakby się zdawało
jabłka suszone mają 341kcal
jajecznica na słoninie 180 kcal
Niestety suszki zawierają duuuuuuużo cukru. Więc jak i tak mam go zrzucać to wolę ten z ciasta tracić;-)
Kamisia no jak!!! a rodzynki w czekoladzie???? też zdrowe
moze i nie light mam to na i (juz)w d***pie,ale dla mnie to lepsze niz tabliczka czekolady,jestem w grupie ryzyka cukrzycy ciazowej i MUSZE zachowac zdrowy rozsadek przede wszystkim ze wzgledu na maluszka bo on jest najwazniejszy!:-).