reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
Ja tak szalec z jedzeniem ja wy nie moge:-(i dla dobra malucha przestrzegam diety:tak: i odkrylam cos pysznego,cos co nie jest bomba kaloryczna:-D i polecam wszystkim paniom a w szczegolnosci tym ktore nie chca duuuuzo przytyc do kwietnia;-).Chodzi o suszone jakbla:tak: ja juz zjadlam pol torebki bez zadnych wyrzutow sumienia:-D:-D:-D:-D

Ja tak szalec z jedzeniem ja wy nie moge:-(i dla dobra malucha przestrzegam diety:tak: i odkrylam cos pysznego,cos co nie jest bomba kaloryczna:-D i polecam wszystkim paniom a w szczegolnosci tym ktore nie chca duuuuzo przytyc do kwietnia;-).Chodzi o suszone jakbla:tak: ja juz zjadlam pol torebki bez zadnych wyrzutow sumienia:-D:-D:-D:-D

Racja- ja wiem że suszone owoce są bardzo zdrowe i niby smaczne....:tak:
ale mi jakoś ciężko się je przeżuwa:sorry:jak w zanadrzu mam coś w czekoladzie:confused2:

i polecam wszystkim paniom a w szczegolnosci tym ktore nie chca duuuuzo przytyc do kwietnia;-).Chodzi o suszone jakbla:tak: ja juz zjadlam pol torebki bez zadnych wyrzutow sumienia:-D:-D:-D:-D

Kochana nie chcę psuć Twojego spokoju (to go nie psuj nie??) ale suszone jabłka to nie taki light jakby się zdawało
jabłka suszone mają 341kcal
jajecznica na słoninie 180 kcal:-p

Niestety suszki zawierają duuuuuuużo cukru. Więc jak i tak mam go zrzucać to wolę ten z ciasta tracić;-)

Kamisia
no jak!!! a rodzynki w czekoladzie???? też zdrowe

Ostatnia edycja:
Kochana nie chcę psuć Twojego spokoju (to go nie psuj nie??) ale suszone jabłka to nie taki light jakby się zdawało
jabłka suszone mają 341kcal
jajecznica na słoninie 180 kcal:-p

Niestety suszki zawierają duuuuuuużo cukru. Więc jak i tak mam go zrzucać to wolę ten z ciasta tracić;-)

Kamisia
no jak!!! a rodzynki w czekoladzie???? też zdrowe

Dokładnie suszone owoce mają dużo więcej cukru i wyższy IG :tak:

moze i nie light mam to na i (juz)w d***pie,ale dla mnie to lepsze niz tabliczka czekolady,jestem w grupie ryzyka cukrzycy ciazowej i MUSZE zachowac zdrowy rozsadek przede wszystkim ze wzgledu na maluszka:tak::tak::tak::tak::tak::tak: bo on jest najwazniejszy!:-).

Ostatnia edycja:
moze i nie light mam to na i (juz)w d***pie,ale dla mnie to lepsze niz tabliczka czekolady,jestem w grupie ryzyka cukrzycy ciazowej i MUSZE zachowac zdrowy rozsadek przede wszystkim ze wzgledu na maluszka:tak::tak::tak::tak::tak::tak: bo on jest najwazniejszy!:-).

Właśnie doczytałam, że jabłka suszone mają IG 35 czyli mniej niż mi się wydawało także śmiało możesz jeść :tak: W takim razie też muszę sobie taką przekąskę kupić ;-)

reklama
megam najlepìej isc na targ,poprosic o najkwasniejsze jabluszka i samemu usyszyc np nad gazem lub w specjalnej suszarce,tak jak sie suszy grzybki na swieta:tak::tak:
Bo te kupne nie wiadomo z jakiej odmiany sa robione a odmian jest duzo:-)
I jak nie jestes w grupie ryzyka tak jak ja to smialo mozesz jesc takie czipsy z kazdej odmiany jablek

Do góry