reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

We dwie na mnie??????:no::no:

Strzelam focha
foch.gif
foch.gif
foch.gif
foch.gif
foch.gif

TY masz kilkudziesieciu przyjaciół w foliowych opakowaniach, którzy sa w stanie jednym spojrzeniam nas znokautowac....wiec co my dwie jestesmy w stanie zrobic.....

;-)

reklama
TY masz kilkudziesieciu przyjaciół w foliowych opakowaniach, którzy sa w stanie jednym spojrzeniam nas znokautowac....wiec co my dwie jestesmy w stanie zrobic.....

;-)
przyjaciele z minuty na minute odchodza w zapomnienie ... czelusc zoladka ich pochlania :-D:-D

Ja sie najem oczami i jakos przezyje te slodka pokuse;-)
Przyznaje sie ze w przeciagu trzech ostatnich godzin zjadlam 2/3 czekolady,musialam uzupelnic brak magnezu bo mnie skurcze lydek mecza wiec jestem usprawiedliwiona;-):-D:-D:-D

Nie mogę Was czytać na tym wątku bo od razu chce mi się biec po czekoladkę.
Ten wątek powinien się nazywać Kącik obżarciucha albo coś w tym stylu :-p:-p:-p

Lekarz zapisał mi na moje napady czekolado-manii błonnik z ananasem, więc zamierzam zbojkotować fan club czekoladowych potworów:-):-):-):-)

Dzieczyny te co tak lubia slodycze,nie boicie sie ze takie napady na slodkie moga byc zwiazane z cukrzyca ciazowa;-)???

e tam ja w pierwszej ciąży wciągałam co drugi dzień czekoladę Wedla z nadzieniem czekoladowym a wyniki krwi nawet po obciążeniu glukozą były eleganckie :) :-)
właśnie... przypomniało mi się, że nie długo mnie czeka to obrzydlistwo

kwiatuszek nie wiem jak dziękować

ciasto wyszło , pycha , zjadłam kawał gorącego bo nie mogłam się powstrzymać!!! Zaraz zrobię sobie kawkę i czeka mnie degustacja oby zostały choć okruszki dla moich osiołków :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nawet nie wiesz jak się cieszę :-):-):-) ja też piekłam to ciasto pierwszy raz i też je jadłam już na ciepło i dot ego zapijałam zimnym mlekiem, według mnie jest bardzo łatwe do zrobienia i rewelacyjne w smaku, właśnie mi o nim przypomniałaś i myślę czy mam składniki na kolejną blachę :) :-)

mam czekoladke z nadzieniem truskawkowym..... milke..... pychota....

:-D:-D:-D:-D:-D

ja coś nie lubię milek, według mnie tak jak pisałam wyżej wygrywa Wedel truskawkowy, też ma takie opakowanie :)

KATIK: prowokujesz :tak::-D

zapomniałam się pochwalić, że wczoraj robiłam kapustę z fasolą i cebulką, to u nas wigilijne danie, ale ja się tam nie mogę doczekać, a w wigilię to i tak wszystkiego nie pojem bo pęknę, więc zrobiłam sobie falstart, objadłam się i cały wieczór puszczaliśmy w domu bąki :)
a wieczorem to mi się czegoś takiego konkretnego zachciało i wyladowaliśmy w pizzy hut na dużej supreme na grubym cieście, do tego pieczywo czosnkowe z serkiem kawa latte i mrożona herbata wielka dolewka :)
moja córunia dostała wysokie krzesełko i pierwszy raz obsłużono ją jak dorosłą bo dostała swój talerz i widelec, czuła się zaszczycona :)
potem spacerowaliśmy sobie po pięknei oświetlonym miescie
czulam sie jakby to byla niedziela

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry