We dwie na mnie??????
Strzelam focha
TY masz kilkudziesieciu przyjaciół w foliowych opakowaniach, którzy sa w stanie jednym spojrzeniam nas znokautowac....wiec co my dwie jestesmy w stanie zrobic.....
;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
We dwie na mnie??????
Strzelam focha
przyjaciele z minuty na minute odchodza w zapomnienie ... czelusc zoladka ich pochlaniaTY masz kilkudziesieciu przyjaciół w foliowych opakowaniach, którzy sa w stanie jednym spojrzeniam nas znokautowac....wiec co my dwie jestesmy w stanie zrobic.....
;-)
Dzieczyny te co tak lubia slodycze,nie boicie sie ze takie napady na slodkie moga byc zwiazane z cukrzyca ciazowa;-)???
kwiatuszek nie wiem jak dziękować
ciasto wyszło , pycha , zjadłam kawał gorącego bo nie mogłam się powstrzymać!!! Zaraz zrobię sobie kawkę i czeka mnie degustacja oby zostały choć okruszki dla moich osiołków
mam czekoladke z nadzieniem truskawkowym..... milke..... pychota....
Nienawidzę was za ten wątek, idę szukać czekoladek!!!!!!
a w wigilię to i tak wszystkiego nie pojem bo pęknę, więc zrobiłam sobie falstart