ale opakowanie nadal ładne
Jestes boska
A ja chodzę i podjadam Mon cheri....no nie moge się oprzec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale opakowanie nadal ładne
Dagsila niemożliwa jesteś
Jednym zdaniem powinnaś dostać posadę świstaka
jak nie pojde w ciagu najblizszych dni do fryzjera to nawet kolor siersci by sie zgadzał:-):-)
se fote zrobi i cv posle do tej fasbryki... a niech wiedza, ze ciezarna a taka ambitna
hehehehhehehehehehhehehehehehehheehheheheheheehhehehehehehehehhe
A ja chodzę i podjadam Mon cheri....no nie moge się oprzec[/COLOR]
jak nie pojde w ciagu najblizszych dni do fryzjera to nawet kolor siersci by sie zgadzał:-):-)
se fote zrobi i cv posle do tej fasbryki... a niech wiedza, ze ciezarna a taka ambitna
haaha mam to samo, zawsze biore cole light bo ma malo kalorii albo wode, ale zjesc czlowiek musi...!!Magda ciosek hahaha to jak w Mcdonalds -2 cheeseburgery, 3 porcje frytek, 2 ciastka i colę LIGHT proszę -to tak z tym niejedzeniem słodyczy
Ja dzis na poprawe humoru mialam frytki. A obiecywalam sobie, ze z nimi zerwe
I na slodycze tez ostatnio mnie wzielo. Dlugo, dlugo na czekoladki patrzec nie moglam, a teraz nadrabiam.
W piatek dostalam od klienta takie pudelko z czekoladkami
i powoli dno zaczynam widziec, a maz tak sporadycznie, sporadycznie z niej podjada
za takie zdjecia na forum dla ciezarnych to sie powinno bana dawac.....
:-)
za takie zdjecia na forum dla ciezarnych to sie powinno bana dawac.....
:-)
nie uwierzysz mi ale miałam to samo napisać
katik a kysz ty siło nieczysta ;-)