reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
Dagsila niemożliwa jesteś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jednym zdaniem powinnaś dostać posadę świstaka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jak nie pojde w ciagu najblizszych dni do fryzjera to nawet kolor siersci by sie zgadzał:-):-)

se fote zrobi i cv posle do tej fasbryki... a niech wiedza, ze ciezarna a taka ambitna

hehehehhehehehehehhehehehehehehheehheheheheheehhehehehehehehehhe

jak nie pojde w ciagu najblizszych dni do fryzjera to nawet kolor siersci by sie zgadzał:-):-)

se fote zrobi i cv posle do tej fasbryki... a niech wiedza, ze ciezarna a taka ambitna

hehehehhehehehehehhehehehehehehheehheheheheheehhehehehehehehehhe

Dagsila- nic mnie tak nie rozbawia jak Twoje posty- jesteś genialna!:laugh2:

A ja chodzę i podjadam Mon cheri....no nie moge się oprzec:zawstydzona/y:[/COLOR]

a ja po wczorajszym mon cheri chciałam moje dziecko w konia zrobić i wiśnie w słoiku zjadłam -zapomnij -dwa kopy dostałam -bo to nie wczorajsze mon cheri:szok:

A może moje dziecię wczoraj tak szalało po tym likierze:szok::szok::szok::szok: no jak od małego się na agresora upija to ją trzeba zaszyć po urodzeniu!!!!!!

buahahahahhahahahaha noooooo dobre!!!!! i kariera gwarantowana niedość ze 2w1 to jeszcze zawija w te sreberka

Ostatnia edycja:
Ja dzis na poprawe humoru mialam frytki. A obiecywalam sobie, ze z nimi zerwe :no::no:

I na slodycze tez ostatnio mnie wzielo. Dlugo, dlugo na czekoladki patrzec nie moglam, a teraz nadrabiam.
W piatek dostalam od klienta takie pudelko z czekoladkami
300px-Mars_celebrations.jpg

i powoli dno zaczynam widziec, a maz tak sporadycznie, sporadycznie z niej podjada :szok:

Ja dzis na poprawe humoru mialam frytki. A obiecywalam sobie, ze z nimi zerwe :no::no:

I na slodycze tez ostatnio mnie wzielo. Dlugo, dlugo na czekoladki patrzec nie moglam, a teraz nadrabiam.
W piatek dostalam od klienta takie pudelko z czekoladkami
300px-Mars_celebrations.jpg

i powoli dno zaczynam widziec, a maz tak sporadycznie, sporadycznie z niej podjada :szok:

za takie zdjecia na forum dla ciezarnych to sie powinno bana dawac.....

:-)

reklama
Katik wnioskuję o czerwoną kartkę dla Ciebie:confused2::confused2::confused2: bo S z czekoladą stawi się u wrót moich po 22... i co narobiłaś.... muszę znaleźć substytut -idę zrobić kakao żeby ślinotok opanować

Do góry