reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

hehe ale sie usmialam z waszych ostatnich postow... ja tez odkurzacz jestem, wciagam wszystko a najbardziej slodycze, a czekoladki z alkoholem to beda sie mi dzisiaj snily...bo z glowy mi to nie wyjdzie:no::-p

reklama
Wariatki -a ja zjadłam 3 mon cheri i chyba się nawaliłam:eek::eek::eek::eek::eek: teraz będe wylewała środek -zjem tylko czekoladę:-D:-D

Ja tak jak wronka przez chwilę (naprawdę była to krótka chwila:-D) zastanawiałam się nad tym ale.....zjadłam :-p:-p Nie Mon Cherri ale ten sam rodzaj :cool2:
Wiecie ,że jesteśmy nienormalne :cool2::cool2:

13x13 też tak myślę że te moje schody ktoś musiał źle zrobić bo po nich poprostu nie da się chodzić! no i wsumie co ma jedzenie do schodów?!:-D:-D:-D:-D:-D masz rację idę dzisiaj do spółdzielni zgłosić mój problem niech coś z tymi schodami zrobią już nawet mam pomysł żeby wymienili je na takie ruchome lub wstawili gąsienice takie jak w czołgach żeby się nie zapadły pod moim ciężarem :-)

kwiatuszek nie wiem jak dziękować

ciasto wyszło , pycha , zjadłam kawał gorącego bo nie mogłam się powstrzymać!!! Zaraz zrobię sobie kawkę i czeka mnie degustacja oby zostały choć okruszki dla moich osiołków :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak to dobrze, że mnie do slodyczy nie ciągnie, ale za wszystko inne pochłaniam w ilościach przeogromnych, czasem jest mi aż głupio przed P, ze znowu jakąś przekąskę sobie szykuję

O! Siedząc w robocie właśnie sobie przypomniałam, że 2 tygodnie temu kupiłam lody truskawkowe i wepchnęłam je do zamrażarki. Nie mam pojęcia czemu nie wepchnęłam ich od razu do brzucha, ale wiem co będę jadła po powrocie do domku :-D

:-D:-D:-D:-D:-D masz rację idę dzisiaj do spółdzielni zgłosić mój problem niech coś z tymi schodami zrobią :-)

No koniecznie:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobrze ze byłaś taka spostrzegawcza i wadę tych schodów zauważyłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D no a co ma jedzenie do schodów też nie wiem -wszystko wina polskich fachowców -jak zwykle:-D:-D:-D:-D:-D

Aga002 to Ty już ciasto upiekłaś:szok::szok::szok::szok::szok:

Magda ciosek hahaha to jak w Mcdonalds -2 cheeseburgery, 3 porcje frytek, 2 ciastka i colę LIGHT proszę -to tak z tym niejedzeniem słodyczy:-D:-D:-D

Aniez zapasy robilaś podświadomie -sama przed sobą schowałaś:-D:-D:-D

Dziewczyny jesteście niemożliwe:-D:-D:-D:-D i cieszę sie że umiemy się z tego śmiać

reklama
Do góry