reklama
aga002
Fanka BB :)
ciasto marchewkowe jest w piekarniku
kwiatuszek ostrzegam ,że jestem antytalentem do pieczenia ale napiszę jak wyszło
kwiatuszek ostrzegam ,że jestem antytalentem do pieczenia ale napiszę jak wyszło
aga002
Wariatki -a ja zjadłam 3 mon cheri i chyba się nawaliłam teraz będe wylewała środek -zjem tylko czekoladę
Ja tak jak wronka przez chwilę (naprawdę była to krótka chwila) zastanawiałam się nad tym ale.....zjadłam Nie Mon Cherri ale ten sam rodzaj
Wiecie ,że jesteśmy nienormalne
13x13 też tak myślę że te moje schody ktoś musiał źle zrobić bo po nich poprostu nie da się chodzić! no i wsumie co ma jedzenie do schodów?! masz rację idę dzisiaj do spółdzielni zgłosić mój problem niech coś z tymi schodami zrobią już nawet mam pomysł żeby wymienili je na takie ruchome lub wstawili gąsienice takie jak w czołgach żeby się nie zapadły pod moim ciężarem :-)
aga002
kwiatuszek nie wiem jak dziękować
ciasto wyszło , pycha , zjadłam kawał gorącego bo nie mogłam się powstrzymać!!! Zaraz zrobię sobie kawkę i czeka mnie degustacja oby zostały choć okruszki dla moich osiołków
ciasto wyszło , pycha , zjadłam kawał gorącego bo nie mogłam się powstrzymać!!! Zaraz zrobię sobie kawkę i czeka mnie degustacja oby zostały choć okruszki dla moich osiołków
M
Mka10
Gość
Dzieczyny te co tak lubia slodycze,nie boicie sie ze takie napady na slodkie moga byc zwiazane z cukrzyca ciazowa;-)???
ani trochę cukrzycy nie mam a słodycze po prostu lubie
masz rację idę dzisiaj do spółdzielni zgłosić mój problem niech coś z tymi schodami zrobią :-)
No koniecznie dobrze ze byłaś taka spostrzegawcza i wadę tych schodów zauważyłaś no a co ma jedzenie do schodów też nie wiem -wszystko wina polskich fachowców -jak zwykle
Aga002 to Ty już ciasto upiekłaś
Magda ciosek hahaha to jak w Mcdonalds -2 cheeseburgery, 3 porcje frytek, 2 ciastka i colę LIGHT proszę -to tak z tym niejedzeniem słodyczy
Aniez zapasy robilaś podświadomie -sama przed sobą schowałaś
Dziewczyny jesteście niemożliwe i cieszę sie że umiemy się z tego śmiać
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Wątróbka we mnie strzela z patelni
skubana- odważna jest!!
idę ją poskromnić -tzn zjeść
skubana- odważna jest!!
idę ją poskromnić -tzn zjeść