reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

hehe ale sie usmialam z waszych ostatnich postow... ja tez odkurzacz jestem, wciagam wszystko a najbardziej slodycze, a czekoladki z alkoholem to beda sie mi dzisiaj snily...bo z glowy mi to nie wyjdzie:no::-p

reklama
Wariatki -a ja zjadłam 3 mon cheri i chyba się nawaliłam:eek::eek::eek::eek::eek: teraz będe wylewała środek -zjem tylko czekoladę:-D:-D

Ja tak jak wronka przez chwilę (naprawdę była to krótka chwila:-D) zastanawiałam się nad tym ale.....zjadłam :-p:-p Nie Mon Cherri ale ten sam rodzaj :cool2:
Wiecie ,że jesteśmy nienormalne :cool2::cool2:

13x13 też tak myślę że te moje schody ktoś musiał źle zrobić bo po nich poprostu nie da się chodzić! no i wsumie co ma jedzenie do schodów?!:-D:-D:-D:-D:-D masz rację idę dzisiaj do spółdzielni zgłosić mój problem niech coś z tymi schodami zrobią już nawet mam pomysł żeby wymienili je na takie ruchome lub wstawili gąsienice takie jak w czołgach żeby się nie zapadły pod moim ciężarem :-)

kwiatuszek nie wiem jak dziękować

ciasto wyszło , pycha , zjadłam kawał gorącego bo nie mogłam się powstrzymać!!! Zaraz zrobię sobie kawkę i czeka mnie degustacja oby zostały choć okruszki dla moich osiołków :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak to dobrze, że mnie do slodyczy nie ciągnie, ale za wszystko inne pochłaniam w ilościach przeogromnych, czasem jest mi aż głupio przed P, ze znowu jakąś przekąskę sobie szykuję

O! Siedząc w robocie właśnie sobie przypomniałam, że 2 tygodnie temu kupiłam lody truskawkowe i wepchnęłam je do zamrażarki. Nie mam pojęcia czemu nie wepchnęłam ich od razu do brzucha, ale wiem co będę jadła po powrocie do domku :-D

:-D:-D:-D:-D:-D masz rację idę dzisiaj do spółdzielni zgłosić mój problem niech coś z tymi schodami zrobią :-)

No koniecznie:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobrze ze byłaś taka spostrzegawcza i wadę tych schodów zauważyłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D no a co ma jedzenie do schodów też nie wiem -wszystko wina polskich fachowców -jak zwykle:-D:-D:-D:-D:-D

Aga002 to Ty już ciasto upiekłaś:szok::szok::szok::szok::szok:

Magda ciosek hahaha to jak w Mcdonalds -2 cheeseburgery, 3 porcje frytek, 2 ciastka i colę LIGHT proszę -to tak z tym niejedzeniem słodyczy:-D:-D:-D

Aniez zapasy robilaś podświadomie -sama przed sobą schowałaś:-D:-D:-D

Dziewczyny jesteście niemożliwe:-D:-D:-D:-D i cieszę sie że umiemy się z tego śmiać

reklama
Do góry