Zielona fasolka szparagowa (mrożona)-ugotowana
Ziemniaki ugotowane- kostka
Jajka- ugotowane, pokrojone na 4
Tuńczyk z puszki w sosie własnym
Przesmażony bekon, pokrojony w paseczki
parmezan-płatki
sos miodowo-musztardowy
Ugotowana fasolkę, ziemniaki i tuńczyka wymieszać z sosem, posypać pokrojonymi jajkami, parmezanem i bekonem
Sos: Musztarda+majonez+miód+koperek
Sprawdzone i wypróbowane na niejednym kliencie w restauracji:-)
Ziemniaki ugotowane- kostka
Jajka- ugotowane, pokrojone na 4
Tuńczyk z puszki w sosie własnym
Przesmażony bekon, pokrojony w paseczki
parmezan-płatki
sos miodowo-musztardowy
Ugotowana fasolkę, ziemniaki i tuńczyka wymieszać z sosem, posypać pokrojonymi jajkami, parmezanem i bekonem
Sos: Musztarda+majonez+miód+koperek
Sprawdzone i wypróbowane na niejednym kliencie w restauracji:-)