reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos innego niz mleczko...

no wlasnie chyba jej nie smakowlao!!!!dzis dodalam do jablka kleik ryzowy i wsuwala az milo bylo patrzec:) jutro sprobuje do tego dodac jagody zobaczymy jak jej to posmakuje:)

reklama
czy wasze dzieci tez przestaja za przeproszeniem sssrac od jedzenia kaszek ?
bo mojemu sie pupa normalnie zakleja :/// a dodaje mu do tego jablko wrrr

Ja mojej kaszke dodaje do mleka tylko rano na 150ml dwie płaskie łyzki i jak robiła 1 kupke tek teraz robi 3 dziennie ale daje jej kaszki przemiennie i odczasu do czasu dostaje tą poprawiającą trawienie z nestle

Gosiekw iem bo u mnie to tez pierwszy objaw alergi ale jak poszlam zrobic test to nie wykazalo...teraz jak pojde na zoltaczke to musze spytac znow o to.

Agatatje!no u nas sie jakby unormowalo juz robi jedna na dzien czasem na dwa dni, ale juz nie moprzestojow pieciodniowych jak na poczatku:)

lith testy są niemarodajen, nie wierz w nie

A AMrysia sra jak tralala niezależnie co je. A JAK TE KUPY SMIERDZĄ!!! Dzię sprzeszła sama siebie, takiego śmierdxacego kupsztala walnęła, ale niestety coś w tych kupach jest nie tak bo strszanie ja odparzają :-(

bo to podobno tak jest ze jak sie zaczyna posilki stale to kupki odparzaja11!!to przejdzie jak juz sie przyzwyczai do wszystkich nowosci!

reklama
jejku faktycznie Tamarunia nie pomyślałm o tym - super za informacje!!! Bardzo cię dziękuję!!! Kamień z serca normalnie. Nawet nie wiesz jak mi pomogłąś:-)

Do góry