reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

wydaje mi sie,ze dzieci maja takie chilwe,ze jedza wiecej lub mniej,wciaz sie rozwijaja i czsmi walsnie myslimy ze je duzo,bo potrzebuje enrgii do rozwoju,a jak juz ppzrestaje na chwilek rosnac to poprstu je mniej,oczywiscie nie moznageneralizowac bo niektoe dzieci to tadki niejadki:baffled:

reklama
To jutro kupie jakies słoiczki innych firm zobaczymy co bedzie:-) narazie młody nie toleruje brokułow:no:

dałam Krystynce po praz pierwszy ziemniaki, dodałam marchewki bo same pyry jakies takie gumowate byly, jadla az sie jej uszy trzesly

u mnie tez ostatnio sie obraca na wszystkie strony przy jedzeniu, Dzikus maly, nawet babcia zauwazyla ze jakas sie zrobila nerwowa przy cycku

chcialam nauczyc z niekapka, ale z niego wogole nie leci, a ona niebutelkowa to mysli ze tylko cycka sie ssa to tylko sie nim pobawila, moze zdemontuje den niekapkowy mechanizm, jak ja zaleje to polknie troche

no niestety dzis dla Hafsy probowalam dac warzywka z Heinz i jabluszko sama zrobilam i nic!ja juz nie wiem, jak zaczelam ja karmic kiedys tam to przynajmniej chciala zjesc trzy cztery lyzeczki a teraz naweto pierwsza wpychac trzeba do ust bo nie otwiera buziaka zeby posmakowac, tylko bawi sie lyzeczka, zabiera mi ja , chwyta ja i bawi sie ta papka, macha rekoma tak ze sie wszytsko rozpryskuje na wszystkie strony. nie wiem juz, wszystkigo probowalam i nic :no: :wściekła/y: kurcze moze zrobie przerwe? co myslicie?bo cyca to je supoer nie ma problemu. AHa sprobowalam te szity jak to Biedronka nazwala z niekapka wyjac i mala sie az zakrztusial tak lecialo, wiec to toze nie dzialaje jesli chodzi o cos innego do picia niz mleko, Boze jaka ona cyckowa jest. Z jednej strony sie ciesze ale z drugiej strony....same iwecie co mam gadac...

moze fakt Tamarunia poczekaj az sam zachce jesc nie ma co jej zmuszac,jak tak bardzo cyca lubi i dobrze rosnie,a to widac po niej,to moze za pare tygodnii znowu sprobuj;-)

Tamrunia mi ise wydaje że moze jej to nie smakuje. A spróbuj dodać swojego mleka tak np. pół porcij mleka a pół porsji słoiczka moze wtedy zje.

Dzięki, pocieszyłyscie mnie ze nie tylko ja tak mam. Własnie wpadło mi t do głowy ze ona jets tak zajęta w dzięń ze nie chce jej się jeść. Dizś zrobilam tak - nie chce jeśc ok, nie daje za godzinę zaczęła wołać o jedzonko i zjadła.
Biedronka u na stez w nocy nadrabia, 3-4 razy je nawet, ufff

To taki pokarm chyba ze zbóż dla dzieci alergicznych. Ja tez to chyba kupie Polci, ale właśnie zastanawiałam się jak to smakuje.
Abryz dobry w smaku ten Sinlac???

reklama
Kasinka, jest naprawdę dobry. Posmakowałam i nie dziwię się, że mały tak chętnie zjadł.
Podobno najtańszy jest w hipermarketach.
Jedno opakowanie ma 650g.

Nestlé Sinlac jest produkowany z ryżu i mączki chleba świętojańskiego - składników zazwyczaj bardzo dobrze tolerowanych w alergii. Odznacza się wysokim udziałem łatwo przyswajalnych węglowodanów, białkiem o wysokiej wartości odżywczej, zawiera tłuszcze roślinne, jest wzbogacony w witaminy i składniki mineralne, dlatego stanowi pełnowartościowy i smaczny posiłek. Jest łatwy do przygotowania - aby otrzymać porcję Nestlé Sinlac wystarczy dodać wodę.

Do góry