reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

no wlasnie chyba jej nie smakowlao!!!!dzis dodalam do jablka kleik ryzowy i wsuwala az milo bylo patrzec:) jutro sprobuje do tego dodac jagody zobaczymy jak jej to posmakuje:)

reklama
czy wasze dzieci tez przestaja za przeproszeniem sssrac od jedzenia kaszek ?
bo mojemu sie pupa normalnie zakleja :/// a dodaje mu do tego jablko wrrr

Ja mojej kaszke dodaje do mleka tylko rano na 150ml dwie płaskie łyzki i jak robiła 1 kupke tek teraz robi 3 dziennie ale daje jej kaszki przemiennie i odczasu do czasu dostaje tą poprawiającą trawienie z nestle

Gosiekw iem bo u mnie to tez pierwszy objaw alergi ale jak poszlam zrobic test to nie wykazalo...teraz jak pojde na zoltaczke to musze spytac znow o to.

Agatatje!no u nas sie jakby unormowalo juz robi jedna na dzien czasem na dwa dni, ale juz nie moprzestojow pieciodniowych jak na poczatku:)

lith testy są niemarodajen, nie wierz w nie

A AMrysia sra jak tralala niezależnie co je. A JAK TE KUPY SMIERDZĄ!!! Dzię sprzeszła sama siebie, takiego śmierdxacego kupsztala walnęła, ale niestety coś w tych kupach jest nie tak bo strszanie ja odparzają :-(

bo to podobno tak jest ze jak sie zaczyna posilki stale to kupki odparzaja11!!to przejdzie jak juz sie przyzwyczai do wszystkich nowosci!

reklama
jejku faktycznie Tamarunia nie pomyślałm o tym - super za informacje!!! Bardzo cię dziękuję!!! Kamień z serca normalnie. Nawet nie wiesz jak mi pomogłąś:-)

Do góry