reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
moja zabawek(gryzaków do buzi niet jak sie bawi to sie nimi bawi ale jak do buzi to gryzak wek i rączka do buzi.
No moze ale narazie dziąsełka jeszcze nawet twarde nie są.
No moze ale narazie dziąsełka jeszcze nawet twarde nie są.
T
Tamarunia
Gość
ja daje tak: od 6miesiaca tzn ze dam dla HAfsy jak skonczy 6miesiecy rowno ja tam sie raczej trzymam co na sloiku podane!
a macie moze jakas tabelke jakie mozna warzywa gotowac kiedy?
i kiedy dajecie ostatni posilek dla dzieciaczkow?tzn staly posilek??
bo ja wczoraj dalam dwie godz prtzed spaniem i mala spac nie dla rady, piec razy sie budzila!i co dajecie w pierwzsym posilku?owoce czy warzywa?
bo ja na razie warzyw jeszce nie daje i trzeba zaczac ale nie wiem eidy lepiej?
Heksa dla mnie sie kazda rada liczy niewazne jakie kto ma opinie i tak ja podejmuje ostateczn decyzje, wiec wal tu swoje opinie rowniez!!!!!!a swoja droga to ja jestem raczej z tych bardzo ostroznych matek jesli chodzi o jedzenie
Gluszku a co to za choroba
a macie moze jakas tabelke jakie mozna warzywa gotowac kiedy?
i kiedy dajecie ostatni posilek dla dzieciaczkow?tzn staly posilek??
bo ja wczoraj dalam dwie godz prtzed spaniem i mala spac nie dla rady, piec razy sie budzila!i co dajecie w pierwzsym posilku?owoce czy warzywa?
bo ja na razie warzyw jeszce nie daje i trzeba zaczac ale nie wiem eidy lepiej?
Heksa dla mnie sie kazda rada liczy niewazne jakie kto ma opinie i tak ja podejmuje ostateczn decyzje, wiec wal tu swoje opinie rowniez!!!!!!a swoja droga to ja jestem raczej z tych bardzo ostroznych matek jesli chodzi o jedzenie
Gluszku a co to za choroba
toola
Fanka BB :)
Tamarunia jak ja szukalam to w roznych ksiazkach pisza inaczej, generalnie mozna dawac jablko, banan, marchewke i ziemniaki juz przed 6 miesiacem, a po 6 miesiacu to juz naprawde duzo nowosci dochodzi, zajrzyj tylko do tych artykulow (tu np baban napisane ze od 10m, a w mojej ksiazce polecaja od 5m wiec ciezko wybrac) najlepiej zrobisz jak podasz zgodnie ze swoim wyczuciem, jak pewnie zauwazylas na forum kazda mama robi po swojemu i nie ma tu zlotej reguly
https://www.babyboom.pl/niemowleta/zywienie/warzywa_w_diecie_twojego_dziecka.html
www.babyboom.pl/niemowleta/zywienie/wprowadzanie_owocow_do_diety_dzieci.html
ja tylko sie trzymalam zasady ze 1 nowosc na tydzien zeby byc pewnym czy szkodzi
ja daje staly posilek rano o 10.00, a przed snem to tylko mleko, ale zamierzam drugi posilek wprowadzic po poludniu (rano warzywka, po poludniu owocki)
https://www.babyboom.pl/niemowleta/zywienie/warzywa_w_diecie_twojego_dziecka.html
www.babyboom.pl/niemowleta/zywienie/wprowadzanie_owocow_do_diety_dzieci.html
ja tylko sie trzymalam zasady ze 1 nowosc na tydzien zeby byc pewnym czy szkodzi
ja daje staly posilek rano o 10.00, a przed snem to tylko mleko, ale zamierzam drugi posilek wprowadzic po poludniu (rano warzywka, po poludniu owocki)
Moja rano dostaje mleko (ostatnio o 6 pije i idzie dalej spac), potem soczek, po 3 h znow owoce, potem obiadek, po raz kolejny owoce i na dobranoc mleczko.
A jakie warzywa i owoce mozna dawac "sciagam" ze sloiczkow. Jak tam jest w skladzie to znaczy, ze mozna dac i sama mieszam w samorobne deserki i obiadki.
A jakie warzywa i owoce mozna dawac "sciagam" ze sloiczkow. Jak tam jest w skladzie to znaczy, ze mozna dac i sama mieszam w samorobne deserki i obiadki.
T
Tamarunia
Gość
o nizle i sie nie dlawi?
dzieki dziewczyny kochane jestescie
dzieki dziewczyny kochane jestescie
Tamarunia a może to ??? dzisiaj znalazłam linka do tej książki
Strona Gminy Tarnawatka - Download
Strona Gminy Tarnawatka - Download
reklama