reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos innego niz mleczko...

Głuszku masz bardzo dzielną córeczkę a minki robi rewelacyjne.

Sliczniutka Marysia :-)

Moja też tak się zachowywała, chętniej je jak dodam tam łyżeczkę banana :-) Teraz zjada ok 160 mil w pół godziny, wcześniej zajmowało nam to nawet 50 minut :-p

Dzisiaj jesteśmy po pierwszych lyżeczkach brzoskwini i smakowała super :-) Jutro damy więcej, zobaczymy czy wszystko będzie dobrze.

reklama
no czesc Ell - kurde nie było mnie na forum ponad miesiac bo miałam kompa zesputego i ledwo co nadrobiłam majówki. Chyba mi czasu nie starczy na dwa fora na raz - ale zagladaj tu do nas

gluszek Olaf wyje po jedzeniu jak ma ochote se beknac, nosze go wtedy chwile az wydobedzie soczystego beka i jest milo :)

głuszek ta Twoja Marycha to fajna laska:)i ma takie same śliniaczki widzę jak dzis kupiłam Kiniuśce:)))))))
kurde agata,ale Ty masz świetne te włosy...no chyba już zawsze będę Ci ich zazdroscic...
a my dziś zjadłyśmy kaszki trochę bananowej nestle na moim mleku:)ze 4 łyzeczki zjadła...niestytt nie mozemy sie karmic po godzinie,bo Ewa jest jeszcze:)a Kiniuśka własnie się ozzim bawi:)

Marysia odlotowa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Gluszku...ja cierpie na AZS i jako dziecko ogolnie mwoiac mialam przesrane...i tez baaardzo sie boje aby moja nie miala a lekarz mowi ze ma juz zaczatki:(A tak wogole Marysia wyglada superowo!!!!!!!!!!!

Co do papu to my jutro dajemy pierwszy raz dynie z jagniecina!!zobaczymy jak zasmakuje!!!

Do góry