reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

Natalcia dziwczyny zjadal swoja pierwsza zupke,samkowalo jej wiec bardzos ie ciesze,zjadla parwie caly sliczek,zostawilam moze z cztery lyzeczki jak na pierwszy raz to bardzo ladnie :happy: :happy: :happy: a jadla marcheweczke z ziemniaczkiem:tak:

reklama
Moja Ania też tylko na moim mleczku! Od środy, raz dziennie - po południu, jak jestem w pracy dają jej do odciągniętego mojego mleczka łyżeczkę kleiku ryżowego.

Amelka uwielbia: ziemniaczki z dynią, zupkę jarzynowa i marchewkę. Z owocami mamy gorzej jak do tej pory to smakują jej tylko banany, morele za kwaśne, jabłek nie znosi , ale tesutujemy dalej ...

oo to nie fajnie moze pozniej kate bedzie wcinal,albo inne owoce
Ewcia juz podajesz banana slyszalm,ze z tym owocem powinno sie czekac chyba do 7 miesiaca,no ale jak nic jje nie jest to fajnie niech je smacznie
Mandarynka to jest zachodu z tym odciaganiem

reklama
Kate nam też po jabłku wyszły jakieś plamki także narazie zerzygnowaliśmy, może jak będzie starsza albo wogóle... (ja niecierpie jabłek)
Maxin bananki są od 4 miesiąca, wg. oznaczenia na etykiecie z Hippa :tak:

Do góry