reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

No tak ja daje wszystko duzo wczesniej ale nie narzekam.
abryz a jak zgłodnieje przed 21?? to nie dostanie?? :-D
moja wczesniej piła cherbatki teraz nie chce woli soczki.

reklama
a my od jutra bedziemy probowac zupki,ciekawa czy jej zasmakuja??????Pediatra w polsce poradzil,aby zaczela od sloikow,aby sie przywyczaila,bo tutejsze wazrywa moga byc nie fajne dla niej,zreszta kade wyglada identycznie,wiec niewiadomo czy na jakisc pasciach rosly.

ja mieszam dania ale jak sam próbuje to to co ja gotuje to jeszcze da sie ruszyc ale to ze słoiczków makabra a i małej chyba nie bardzo ale przyzwyczajam troszke zeby w razie w... potrafiła i słoiczek zjeść.

Wracając do herbatki to Ania pije je sporadycznie. Też daję jej zamiast tego soczki. Dzisiaj spróbowała dyni z ziemniaczkami i chyba jest nieźle ;-) Już nie moge się doczekać kiedy się przeprowadzimy, bo wtedy będę miała pod ręką malakser i będę mogła robić jej własne zupki i przecierki :-) Będzie jej na pewno lepiej smakowało ;-)

dzisiaj był pediatra u Ani - biedulka ma zapalenie oskrzeli :-(
MIrek zdrowy :laugh2: i lekarka z deserków pozwoliła dawać mu tylko gruszki i banany - inne zbyt uczujają (po jabłkach mój dostał mega wysypki)

Moja na razie na moim mleczku. Tylko na noc je 120ml kaszki ryżowej z bananami. Do pediatry idziemy dopiero w październiku- wtedy pewnie wprowadzimy coś dodatkowego.

reklama
Trini zgadza sie ja jak próbowałam słoiczki i własne zrobione to moje lepsze.
a staram sie mieszac róznymi warzywami aby zapewnic odpowiednią wartość odzywczą.Na razie kurczaczek jutro schabik.
Gosiek duzo zdrówka dla ANI i uwazaj na gruszki bo po nich są rewelacje brzuszkowe. słyszałam ze dają je po5m-cu ale ja wczesniej tylko uwaga na zaparcia.

Do góry