reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

ja ostatnio co moja jesc nie chciala zrobilam jej ta na wodze z mlekiem modyfikowanym z bananami! zerzarla- ze tak musze napisac 200!!! i uwazam ze znacznie wydajniejsza!normalnie robie tej na mleku tyle co pisze na opakowaniu wiec tej tez dalam tyle co pisalo a tak gesta wyszla ze musialam ponad 100 ml wody dolac!!!!wtedy byla dopiero takiej konsystencji jak ta kaszka ryzowa :)

reklama
a mój Mirek dzisiaj podczas jedzenia zabral mi łyżeczkę ( jak sie najadł) i sę nia bawił wsadzając sobiej a do buzi, do nosa i do oka. Potem od razu poszedł do kąpieli. Dzisiaj dostał kaszkę - ryżowo - ziemniaczana z dynią,

oooo :)
ale juz dorosly chlopiec:):)
moja jeszcze 2 tyg i tez pojedziemy na calego! bedziemy sie uczyc pieknie jesc z lyzeczki:)

Lilith gratulejszyn, wow robi wrażenie taki głodomor
dzisiaj dałam kaszkę bananową taką co się robi z mleka modyfikowanego, jak to Lilith napisała zżarła ponad 100 ml. ) z łyżeczki)Jak dzisiaj obudzi się o 23,00 to sie pochlastam  ::)

I mam pytanie odnośnie kaszek, bo jakaś niedouczona jestem. Na początku jak podaję kaszkę to jest gęsta a za jakiś czas robi się wodnista. Dlaczego ???? może to nie pytanie do dziewczyn z forum ale do producenta, wole się jednak upewnić że nie popełniam błędu. Acha kaszka jest cały czas ciepła, ponieważ trzymam ją w podgrzewaczu (wreszcie się przydaje)

ja pwiem wam ze wczoraj dlam jej 180ml i 2,5 lyzki stolowej kaszki i wypila 170ml i spala 7h ;D ;D ;D wiec hcyab na wieczor musze jej dawac wiecj mleczka,potem obudzila sie zjadla kolejen 130ml i usnela tak twardo,ze nie bylo szna ja dobudzic i wstala sie po 3h,zjadla kolejen 170ml i spala do 8.00 wiec nie bylo zle,ale wiac budzi sie na to srokowe jedzenie,juz sam niewiem czy tak potrzebuje papu i jest gloda,bo jak pije to gulga jej w brzuszku i niewiem czy moge jakos ja doluczyc tego???????????
dzis za chiwlke musze ja nakarmic wiec sprobyje zas 180ml kaszki,ostatnio posilek byl o 18.00,ciezko mial dzis zanac i budzila sie od 20.00,az do 21.00 i w kocu padla,uff

moja tez jadla po 18 potem zasnela o 20.25 i obudzila sie jak to ostatnio po 21 zasnela po 22 i jak nadal cisza z jedzeniem...

a ona potrafi sie obudzic hihi:)
ale tak tez zrobie zanim pojde sie klasc:)

zaraz ide podgrzac obiadek (niam chinszczyzne zrobilam) okapac sie i jak dotrzyma do 1 to bedzie miala karmienie:)

reklama
Do góry