no ja to juz niewiem co z tymi kaszami nie tak,wczoraj dalam dwie duze stolowe lyzki kaszki heinz,po ang.to pure baby rice,sama niewiem czy to to,maz dopiero przywiesie mi polskie w sobote,bo te chyba rzadnych codow nie robia,Natka po 4,5 h sie budzila ????????????????????????????????????????????????????????????dzis sprobuje dac wiecej
reklama
no wlasnie tu jeste problem w w sumie na opakowaniu pisze,aby nie podawac przez butelke,wiec starm sie sypna na oko,traz podalam 3 lychy na 150 i zrobila sie gesta,mala zmeczyla 100ml.Czekam na kaszkie z poslki a te wlasnie z bobovita mozna podawac z butli.Te ktore mam w sumie meszac mozna z mlekem,ale zalecaja karmic lyzeczka i juz sam niewiem co robic,czy podawac dlaej czy czekac,a wy dokladnie ktore podajecie,bo moze maz zle kupil,Please napiszcie dokladnie jakie??????!!!!!!!!!!!!
Maxin ja kupłam bobovita mleczno ryzowe na mleku modyfikowanym (bezsmakowe) bo po bananowym okropnie nią trzepało . Niestete Amelka jak Natalka obudziła się po 4.5 godzinach. Dzisiaj zrobiłam kaszkę taką gęstą, jadła z łyżeczki 100 ml bo może taka płynna mniej syci ? Zobaczymy ile będzie spała.
Jak to nie da efektu jutro kupię taką co robi się z mleka i zobaczymy
Jak to nie da efektu jutro kupię taką co robi się z mleka i zobaczymy
reklama