reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

no ja to juz niewiem co z tymi kaszami nie tak,wczoraj dalam dwie duze stolowe lyzki kaszki heinz,po ang.to pure baby rice,sama niewiem czy to to,maz dopiero przywiesie mi polskie w sobote,bo te chyba rzadnych codow nie robia,Natka po 4,5 h sie budzila ????????????????????????????????????????????????????????????dzis sprobuje dac wiecej

reklama
no wlasnie tu jeste problem w w sumie na opakowaniu pisze,aby nie podawac przez butelke,wiec starm sie sypna na oko,traz podalam 3 lychy na 150 i zrobila sie gesta,mala zmeczyla 100ml.Czekam na kaszkie z poslki a te wlasnie z bobovita mozna podawac z butli.Te ktore mam w sumie meszac mozna z mlekem,ale zalecaja karmic lyzeczka i juz sam niewiem co robic,czy podawac dlaej czy czekac,a wy dokladnie ktore podajecie,bo moze maz zle kupil,Please napiszcie dokladnie jakie??????!!!!!!!!!!!!

Maxin ja kupłam bobovita mleczno ryzowe na mleku modyfikowanym (bezsmakowe) bo po bananowym okropnie nią trzepało . Niestete Amelka jak Natalka obudziła się po 4.5 godzinach. :mad: Dzisiaj zrobiłam kaszkę taką gęstą, jadła z łyżeczki 100 ml bo może taka płynna mniej syci ? Zobaczymy ile będzie spała.
Jak to nie da efektu jutro kupię taką co robi się z mleka i zobaczymy :p

ja daje taka co robi sie z mleka i bananowa i robie calkiem gesta podaje przez smok do kaszki i juz! ogolnie niby gestych posilkow nie powinnos ie dawac z butli tylko lyzeczka ale moja za chiny sie nie tknie wtedy:(:(:(

zobaczymy jak dzisiaj, Lilith moja za chiny nie tknie butelki ze smoczkiem :p Ale za to bardzo ładnie je z łyżeczki, bardzo szeroko otwiera dziobek. ALe takie karmienie trwa i trwa... ::)

No Ewe domyslam sie szczegolnie ze lyzeczke trzeba dawac prosto zeby dzidzia sama zjadla...trzymamy kciuki za dzis!!

melko ryzowe,a kaszka ryzowa to to samo, chyba nie niewiem??????
no Natka zmeczyla ta 100 ml ale dluzgo jadla az usnela zobaczymi ile wytrzyma

niewiem co to mleko ryzowe.wiem ze jest kaszka ryzowa lub kukurydziana lub pszenna ale to na pozniej ale mleko ryzowe?

reklama
Do góry