reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

a mam jeszcze pytanie: Czy smoczki te 3-przeplywowe z Aventu pasuja do Aventowych standardowych butelek czy trza miec tez nowa butelke?

reklama
ja mojej dalam wczoraj soczek z jabuszka i tez beee:) no coz...tak wiec zostaniemy nadal na marchece:) a co do tych kaszek to wlasnie chcialam taka kupic dzis ale nie wiedzialam ze one tak nei zapychaja...dlaczego? przeciez chyba sa tez te co sa z odrazu z dodatkiem mleka....e dzis sprobuje i zobaczymy:)

a+t pasuja
ja mam standard butle aventowa i pasuja bo nawet z takim w komplecie kupila
wszystko chyab z aventu do siebie pasuje

a ja mam pytanie czy wasze maluchy tez robia zielonkawe kupki?? zosia robi takie leciutko zielonkawe moze od tego ze wprowadzam jabliszko?????

a+t+? pisze:
A mi dzis lekarka mowila, ze kaszki i kleiki na wodzie mozna "grubaskom" podawac, bo one nie tucza - jedynie te na mleku. Ale oczywiscie tez one nie pozwola dziecku dluzej spac w nocy i jesli chcemy uczyc spania na noc to tylko te na mleku.
a+t czyli na noc kaszki mleczno-ryżowe(na mleku modyfikowanym) które się zalewa wodą? czy takie do których robi się osobno mleczko i zagęszcza kaszką ::) ale wstyd nic się nie znam :p

ewe w naszym przypadku i te na mleku modyfikowanym i te które dodaje się do mleczka działają tak samo. Dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie spanie ;)

reklama
te co sie robi na wodzie nie tucza!!

Zielone kupki moja tez miala po jabuszku a raz nawet misie wydawalo ze sa fioletowe wiec wycofalam. Ale moga byc tez objawem ze jest zamalo zelaza...

Do góry