reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
my ciagle miksujemy -ale zaczełam juz w ogóle kaszy i ryzyu nie miksowac i powoli daje kawałki za waszą rada ale czasmi jej wychodzą w kupie nie strawione resztki tych kawałków i te kasze. Czy to normalne jest???? MOze dlatego że ona tego nie gryzie tylko łyka wszytsko?

Gluszek to normalne chyba bo moj tez wysrewa rózne rzeczy w kawaleczkach bo ja juz od dawna mu dawalam takie kawalki i wogole nie uzywalam blendera, gniotlam widelcem albo przez to sito i se radzil choc on terz wlasnie najczesciej tak szybko lyka...A dzis dalam mu 1 raz owoce z twarozkiem takim domowym paitnicy naturalnym i nie bardzo mu to szlo choc takie sloikowe desery z twarozkiem b lubi:confused:
Kasz, ryzu nie rozdrabniam tylko gruby makaron i kluski ciapam nozem. A zeba ma tylko jednego i to kawalek od niedawna:tak:

Cześć Dziewczyny!

Ja mam takie pytanko odnośnie młodych ziemniaczków - dajecie je swoim pociechom? Bo teraz kłopot z ziemniakami, krajowe stare te co można kupić w sklepach są już niejadalne, a te zagraniczne młode...? sama nie wiem, a u nas w diecie ziemniak to podstawa ;)
Pozdrowienia

ja nie widze roznicy.choc przyznam ze jeszcze nie dawalam.ja zawsze narobie jedzenia na miesiac - zawsze co innego.i dopiero za kilka dni bede kupowala nowe ziemniaczki:)

ale wam zazdroszczę dziewczyny że jesteście z tego samego miasta. ja w Łodzi nie mam nikogo z BB z kim mogłabym się spotykać :(

reklama
Kropecka, a co ja mam powiedzieć??? U mnie babyboomowa pustynia. A poza tym Kate jest z Łodzi :-)

Do góry