reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

wczoraj tata mial urodziny przyniosl z pracy dwa kawalki ciasta dla nas, ja oczywiscie najpierw daje Krysi zeby sobie zjadla, ona wcina w najlepsze, a maz: TYLKO NIE DAWAJ TEGO ZOLTEGO, BO TO Z ADWOKATEM

za pozno :no: Krysia sobie golnela :baffled:

a jak jej smakowalo

reklama
Toola- no niezle :)
Heksa- no my czekamy czekamy :) A moze sie tak zlozy ze i Gosiek by sie w tym samym czasie do nas wybrala? No i Trin.... bo najbardziej szalona i mimo ze troche ma dalej to i tak pewnie przyjedzie...Co prawda noclegow nie moge zapewnic (conajwyzej jednej rodzinie) tak wiec zjazdu z prawdziwego zdazenia nie mozemy zrobic ale takie mile spotkanko jak najbardziej:) ale mamy nadzieje w przyszlym roku miec juz wykonczone pietro wiec wtedy wielki zjazd u nas :)

Heksa, basiek - ja mogę w obie strony :tak: -tzn. wy do mnie i ja do was - mi jest obojętnie jak. mam 3 pokoje - a więc jakoś się pociśniemy, ale się zmieścimy - tylko będzie mi brakować spanka -a więc tak jak trini - śpiworki mile widziane - a my posłużymy za przewodników po Wrocławiu :tak:
Lubin i Jelenią Górę też z chęcią zwiedzę;-)

laski co dajecie dzieciom na drugie śniadanie????bo KIniuska dostaje rano kaszę,potem po drzemce albo przed owoc jakiś wcina,zwykle banana a potem nie wiem co jej dać,wsuwa danonka albo dwa parówkę czasem,czasem kromkę z serem pieczoną,obiad to zjada tylko mięso albo jajo sadzone albo jajecznicę i nie wiem co jej dać??????????????????????????????????????????????????

reklama
Biedronka nic:(
Judyta je rano kleik kukurydziany z owocami - 150 ml - o 10 rano
o 14 je obiad - zupke - ze 150 ml
o 17 -18 je drugi obiad - nawet 200 ml
potem kolo 19 je jabuszko czy cos dobrego
kolo 21 deserek - 150 ml
a na kolacje mleko 210 ml
do tego wypija miedzy 400-700 ml wody z sokiem.

nie mam gdzie juz upchnac 2 dania.czasem jak zje mniej sniadania to po 2 godzinach robie jakies kanapki czy cos.

Do góry