reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo, trzymam kciuki co by było na szczęście:)

ja w związku z tym, że wczoraj M zagonił mnie do drzemki po 18, jak nakarmiłam małą to dziś pomimo licznych przerw wyspana - zresztą dopiero się budzę:)

Miłego dnia życzę:)

reklama
ech dopiero o 11.00 go przyjmą bo laska dowodu rejestracyjnego nie miała i oczywiście się spóźnił :-( dobrze że to tylko tylni zderzak bo nie wyobrażam sobie teraz bez auta zostać :sorry2:

iwo to &&&&&&&&&&&& a praca zapowiada się obiecująca? Ciekawsza i lepiej płatna niż obecna?

agamemnon
, cyntia jak chłopaki? Rozumiem, że Adi to mały ssak :-D a Błażej? Masz trochę czasu dla Huberta?

ludzik no Wasza Zosia to też żarłoczek chyba :-D albo przytulas :sorry2: fajnie, że się wysypiasz :blink:

Cześć :happy2:
U nas dzień za dniem mija, ślubny znów wyjeżdża, teściowa mnie wkurzyła... Grześ usilnie próbuje się przekręcić na brzuch, kombinuje jak koń pod górę :happy2::happy2: ale pewnie to kwestia dni i się obróci :tak: do tego ślini się jak buldog i pakuje namiętnie łapki do buzi :blink: w przyszły wtorek szczepienie, więc porozmawiam o rozszerzaniu diety, bo widzę, że Grześ trochę więcej pojada, a u mnie produkcja stoi na tym samym poziomie... :nerd: fajnie, że taki ładny październik mamy, bo przynajmniej można z domu wyjść, jak się zacznie jesienna plucha, to chyba zwariujemy w domku :sorry2:

Dziękuję wszystkim za kciuki. Emek zadowolony. Powiedział że lepszego kandydata nie znajdą bo widział że zaskakiwał ich w każdym temacie :) pozostaje kwestia kasy bo musi wyjść na swoje w kwestii dojazdów. Także zobaczymy.

Benefica mała to żarłoczek:) ale taki grzeczny, choć nie śpi teraz od 10, ale dała mamie posprzątać kuchnię:) teraz dojada 2 śniadanie i pewnie zaśnie:) (oby jej ta aniołkowatość nie przeszła)

Iwo dobrze, że zadowolony mąż:) - oby mu lepszą kasę zaproponowali:)

mamaTomeczka on ma takie wyjazdy 2-4 dniowe, ale ostatnio to w każdym tygodniu :baffled: teraz nie będzie go 2 lub 3 dni... :dry: a teściowa... wiesz, my generalnie nieźle żyjemy, ale wiedząc, że mojego A ostatni tydzień nie było, to mu weekend (niedzielę) zaplanowała na przewożenie starej pralki do szkoły... a sama pojechała w gości :no: mieli z teściem jechać z nami, a w ostatniej chwili zmienili plany :no: nikt jej niczego nie broni, ale wkurza mnie, bo A ma być przede wszystkim dla Gabrysia jak jest w domu... do tego cały żal się we mnie skumulował, bo moi teściowie to generalnie po urodzeniu dziecka tracą zainteresowanie... teraz moja szwagierka jest w ciąży i jak pierdnie, to płaczą, że tak ciężko ma, a ja to jestem maszyna do rodzenia i prowadzenia domu :no: nie chcę ich pomocy i litości, bo sama sobie świetnie radzę, tylko niech mojemu mężowi nie planuje wolnego czasu, bo on ma co robić w domu :angry: no tom się wyżaliła... a wiesz, chyba gdzieś mi umknęło - co się tam Wam popsuło? U nas teraz tfu tfu tfu jest naprawdę super... :*

Dziewczyny pytanko o mm - znacie się, może któraś pracuje w branży związanej z żywnością - polecacie jakieś? Bo prędzej czy później będę musiała przejść na mm, przy Gabrysiu jakoś się tak nad tym nie zastanawiałam, ale teraz szukam, które z mlek ma porządny skład? Mam ochotę podjechać do jakiegoś marketu, porobić fotki składów różnych mlek i porównać, tylko ja nie do końca się znam... :baffled: nie wiem, jakoś oszalałam przy tym moim Grzesiu :rofl2:

reklama
Ooo dobry temat benfica. Sama tez chcialam wziac sie za szukanie informacji o mlekach. Narazie daje Malej jedna butle dziennie ale jak zobaczylam sklad Bebiko to sie przerazilam, ze to wogole jest produkt dla dzieci.

Do góry