reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Iwo dobrze, że go przyjmą, że nie powiedzieli, że jak się spóźnił to ma pecha
iwo to &&&&&&&&&&&& a praca zapowiada się obiecująca? Ciekawsza i lepiej płatna niż obecna?
agamemnon, cyntia jak chłopaki? Rozumiem, że Adi to mały ssak a Błażej? Masz trochę czasu dla Huberta?
ludzik no Wasza Zosia to też żarłoczek chyba albo przytulas fajnie, że się wysypiasz
Cześć
U nas dzień za dniem mija, ślubny znów wyjeżdża, teściowa mnie wkurzyła... Grześ usilnie próbuje się przekręcić na brzuch, kombinuje jak koń pod górę ale pewnie to kwestia dni i się obróci do tego ślini się jak buldog i pakuje namiętnie łapki do buzi w przyszły wtorek szczepienie, więc porozmawiam o rozszerzaniu diety, bo widzę, że Grześ trochę więcej pojada, a u mnie produkcja stoi na tym samym poziomie... fajnie, że taki ładny październik mamy, bo przynajmniej można z domu wyjść, jak się zacznie jesienna plucha, to chyba zwariujemy w domku
agamemnon, cyntia jak chłopaki? Rozumiem, że Adi to mały ssak a Błażej? Masz trochę czasu dla Huberta?
ludzik no Wasza Zosia to też żarłoczek chyba albo przytulas fajnie, że się wysypiasz
Cześć
U nas dzień za dniem mija, ślubny znów wyjeżdża, teściowa mnie wkurzyła... Grześ usilnie próbuje się przekręcić na brzuch, kombinuje jak koń pod górę ale pewnie to kwestia dni i się obróci do tego ślini się jak buldog i pakuje namiętnie łapki do buzi w przyszły wtorek szczepienie, więc porozmawiam o rozszerzaniu diety, bo widzę, że Grześ trochę więcej pojada, a u mnie produkcja stoi na tym samym poziomie... fajnie, że taki ładny październik mamy, bo przynajmniej można z domu wyjść, jak się zacznie jesienna plucha, to chyba zwariujemy w domku
Ludzik
Fanka BB :)
Benefica mała to żarłoczek ale taki grzeczny, choć nie śpi teraz od 10, ale dała mamie posprzątać kuchnię teraz dojada 2 śniadanie i pewnie zaśnie (oby jej ta aniołkowatość nie przeszła)
Iwo dobrze, że zadowolony mąż - oby mu lepszą kasę zaproponowali
Iwo dobrze, że zadowolony mąż - oby mu lepszą kasę zaproponowali
mamaTomeczka on ma takie wyjazdy 2-4 dniowe, ale ostatnio to w każdym tygodniu teraz nie będzie go 2 lub 3 dni... a teściowa... wiesz, my generalnie nieźle żyjemy, ale wiedząc, że mojego A ostatni tydzień nie było, to mu weekend (niedzielę) zaplanowała na przewożenie starej pralki do szkoły... a sama pojechała w gości mieli z teściem jechać z nami, a w ostatniej chwili zmienili plany nikt jej niczego nie broni, ale wkurza mnie, bo A ma być przede wszystkim dla Gabrysia jak jest w domu... do tego cały żal się we mnie skumulował, bo moi teściowie to generalnie po urodzeniu dziecka tracą zainteresowanie... teraz moja szwagierka jest w ciąży i jak pierdnie, to płaczą, że tak ciężko ma, a ja to jestem maszyna do rodzenia i prowadzenia domu nie chcę ich pomocy i litości, bo sama sobie świetnie radzę, tylko niech mojemu mężowi nie planuje wolnego czasu, bo on ma co robić w domu no tom się wyżaliła... a wiesz, chyba gdzieś mi umknęło - co się tam Wam popsuło? U nas teraz tfu tfu tfu jest naprawdę super... :*
Dziewczyny pytanko o mm - znacie się, może któraś pracuje w branży związanej z żywnością - polecacie jakieś? Bo prędzej czy później będę musiała przejść na mm, przy Gabrysiu jakoś się tak nad tym nie zastanawiałam, ale teraz szukam, które z mlek ma porządny skład? Mam ochotę podjechać do jakiegoś marketu, porobić fotki składów różnych mlek i porównać, tylko ja nie do końca się znam... nie wiem, jakoś oszalałam przy tym moim Grzesiu
Dziewczyny pytanko o mm - znacie się, może któraś pracuje w branży związanej z żywnością - polecacie jakieś? Bo prędzej czy później będę musiała przejść na mm, przy Gabrysiu jakoś się tak nad tym nie zastanawiałam, ale teraz szukam, które z mlek ma porządny skład? Mam ochotę podjechać do jakiegoś marketu, porobić fotki składów różnych mlek i porównać, tylko ja nie do końca się znam... nie wiem, jakoś oszalałam przy tym moim Grzesiu
reklama
Grzankaa
Fanka BB :)
Ooo dobry temat benfica. Sama tez chcialam wziac sie za szukanie informacji o mlekach. Narazie daje Malej jedna butle dziennie ale jak zobaczylam sklad Bebiko to sie przerazilam, ze to wogole jest produkt dla dzieci.