reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo, trzymam kciuki co by było na szczęście:)

ja w związku z tym, że wczoraj M zagonił mnie do drzemki po 18, jak nakarmiłam małą to dziś pomimo licznych przerw wyspana - zresztą dopiero się budzę:)

Miłego dnia życzę:)

reklama
ech dopiero o 11.00 go przyjmą bo laska dowodu rejestracyjnego nie miała i oczywiście się spóźnił :-( dobrze że to tylko tylni zderzak bo nie wyobrażam sobie teraz bez auta zostać :sorry2:

iwo to &&&&&&&&&&&& a praca zapowiada się obiecująca? Ciekawsza i lepiej płatna niż obecna?

agamemnon
, cyntia jak chłopaki? Rozumiem, że Adi to mały ssak :-D a Błażej? Masz trochę czasu dla Huberta?

ludzik no Wasza Zosia to też żarłoczek chyba :-D albo przytulas :sorry2: fajnie, że się wysypiasz :blink:

Cześć :happy2:
U nas dzień za dniem mija, ślubny znów wyjeżdża, teściowa mnie wkurzyła... Grześ usilnie próbuje się przekręcić na brzuch, kombinuje jak koń pod górę :happy2::happy2: ale pewnie to kwestia dni i się obróci :tak: do tego ślini się jak buldog i pakuje namiętnie łapki do buzi :blink: w przyszły wtorek szczepienie, więc porozmawiam o rozszerzaniu diety, bo widzę, że Grześ trochę więcej pojada, a u mnie produkcja stoi na tym samym poziomie... :nerd: fajnie, że taki ładny październik mamy, bo przynajmniej można z domu wyjść, jak się zacznie jesienna plucha, to chyba zwariujemy w domku :sorry2:

Dziękuję wszystkim za kciuki. Emek zadowolony. Powiedział że lepszego kandydata nie znajdą bo widział że zaskakiwał ich w każdym temacie :) pozostaje kwestia kasy bo musi wyjść na swoje w kwestii dojazdów. Także zobaczymy.

Benefica mała to żarłoczek:) ale taki grzeczny, choć nie śpi teraz od 10, ale dała mamie posprzątać kuchnię:) teraz dojada 2 śniadanie i pewnie zaśnie:) (oby jej ta aniołkowatość nie przeszła)

Iwo dobrze, że zadowolony mąż:) - oby mu lepszą kasę zaproponowali:)

mamaTomeczka on ma takie wyjazdy 2-4 dniowe, ale ostatnio to w każdym tygodniu :baffled: teraz nie będzie go 2 lub 3 dni... :dry: a teściowa... wiesz, my generalnie nieźle żyjemy, ale wiedząc, że mojego A ostatni tydzień nie było, to mu weekend (niedzielę) zaplanowała na przewożenie starej pralki do szkoły... a sama pojechała w gości :no: mieli z teściem jechać z nami, a w ostatniej chwili zmienili plany :no: nikt jej niczego nie broni, ale wkurza mnie, bo A ma być przede wszystkim dla Gabrysia jak jest w domu... do tego cały żal się we mnie skumulował, bo moi teściowie to generalnie po urodzeniu dziecka tracą zainteresowanie... teraz moja szwagierka jest w ciąży i jak pierdnie, to płaczą, że tak ciężko ma, a ja to jestem maszyna do rodzenia i prowadzenia domu :no: nie chcę ich pomocy i litości, bo sama sobie świetnie radzę, tylko niech mojemu mężowi nie planuje wolnego czasu, bo on ma co robić w domu :angry: no tom się wyżaliła... a wiesz, chyba gdzieś mi umknęło - co się tam Wam popsuło? U nas teraz tfu tfu tfu jest naprawdę super... :*

Dziewczyny pytanko o mm - znacie się, może któraś pracuje w branży związanej z żywnością - polecacie jakieś? Bo prędzej czy później będę musiała przejść na mm, przy Gabrysiu jakoś się tak nad tym nie zastanawiałam, ale teraz szukam, które z mlek ma porządny skład? Mam ochotę podjechać do jakiegoś marketu, porobić fotki składów różnych mlek i porównać, tylko ja nie do końca się znam... :baffled: nie wiem, jakoś oszalałam przy tym moim Grzesiu :rofl2:

reklama
Ooo dobry temat benfica. Sama tez chcialam wziac sie za szukanie informacji o mlekach. Narazie daje Malej jedna butle dziennie ale jak zobaczylam sklad Bebiko to sie przerazilam, ze to wogole jest produkt dla dzieci.

Do góry