reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

To u mnie Adi od 10 wisi na cycu. Już zdążył ulac, zwymiotować, parę razy beknac i, co logiczne, zacnie się obesrac ;)
I macha rączkami.
Marzę o prysznicu ;)

reklama
Hej dziewczynki.
Melduje sie w 21 tc :-D

Iwo ale to zlecialo. Pamietam jak twojego bladziocha na forum wstawialam a ty tu piszesz ze miesiac ci zostal szok! Ani sie obejzymy a kolejna rozpakowana bedziesz. Tylko czekamy, ktora pierwsza Goska czy Ty hihi

Cyntia jak siusianie mlodego? Cos sie zmienilo? Moze wyzej pieluszke na brzuszku podciagnij i podwin ta gore aby pepka nie draznilo moze cos pomoze. Wklad chlonny bedzie wyzej i siusiol nie bedzie taki rozbiegany ;-)

Ja wam juz zazdraszczam tego wiszenia na cycu. Zastanawiam sie czy moj maly bedzie mogl byc tylko na cycku. Pawlak niestety mial nietolerancje i bialka i laktozy wiec Nutramigen byl jego mlekiem :-/ a ja mialam tyle pokarmuuuuuuu

Pozdrawiam z pracy. Oby do piatku :-D

Cyntia Ty marzysz o prysznicu ( mi się udało z rana - M robił poranną toaletę Zośce, a ja wskoczyłam się opłukać), a ja próbuję ugotować obiad:) - udało mi się na razie pokroić cukinię:)

a mój M wczoraj robił zdjęcia Zośki z prezentem jaki dostała - owca poduszka:):) dorzucę do zamkniętego:)

Asia - my z Iwo miedzy 25.10 a 27.10 się umawiamy ;-), ja 25.10, Iwo 27.10 no to powiedzmy że na 26.10

...a 12.10 w niedziele kończę 37tc i mały będzie donoszony

AsiaSz u nas Nadia była na pepti, a Maja nutramigen AA ma, więc też alergicznie. Niestety jak starszy miał to i mniejsze będzie mieć pewnie. U nas teraz jest dużo gorzej niż było u starszej.

Ludzik te z c&a naprawdę warto kupić, a przez neta mają takie same ceny albo niższe czasem, a przesyłka bardzo szybko jest.

Asiu - no tak ty niedługo już wolneee :-D

Gosiu - jakby nie patrzeć to mozemy nawet w święto niepodległości urodzić. Na majówkach 2005 byłam pierwszą rozpakowaną bo urodziłam 19.04 ( z terminem 1-3 maj) :-D także stawiam na Ciebie :tak::tak:

Cynia - śmiać mi się chce z twojego opisu :rofl2: Aduś przechodzi samego siebie.

hej śpicie dziewuszki? Ja wczoraj spędziłam cudowny wieczór. Dziś emek pojechał na rozmowę bo chce zmienić prace także prosze o kciukasy.
Przed chwilą dzwonił ze baba mu w tył wjechała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a rozmowę ma na 9.00 :szok: - myslicie że to na szczęście?

reklama
Do góry