reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

To u mnie Adi od 10 wisi na cycu. Już zdążył ulac, zwymiotować, parę razy beknac i, co logiczne, zacnie się obesrac ;)
I macha rączkami.
Marzę o prysznicu ;)

reklama
Hej dziewczynki.
Melduje sie w 21 tc :-D

Iwo ale to zlecialo. Pamietam jak twojego bladziocha na forum wstawialam a ty tu piszesz ze miesiac ci zostal szok! Ani sie obejzymy a kolejna rozpakowana bedziesz. Tylko czekamy, ktora pierwsza Goska czy Ty hihi

Cyntia jak siusianie mlodego? Cos sie zmienilo? Moze wyzej pieluszke na brzuszku podciagnij i podwin ta gore aby pepka nie draznilo moze cos pomoze. Wklad chlonny bedzie wyzej i siusiol nie bedzie taki rozbiegany ;-)

Ja wam juz zazdraszczam tego wiszenia na cycu. Zastanawiam sie czy moj maly bedzie mogl byc tylko na cycku. Pawlak niestety mial nietolerancje i bialka i laktozy wiec Nutramigen byl jego mlekiem :-/ a ja mialam tyle pokarmuuuuuuu

Pozdrawiam z pracy. Oby do piatku :-D

Cyntia Ty marzysz o prysznicu ( mi się udało z rana - M robił poranną toaletę Zośce, a ja wskoczyłam się opłukać), a ja próbuję ugotować obiad:) - udało mi się na razie pokroić cukinię:)

a mój M wczoraj robił zdjęcia Zośki z prezentem jaki dostała - owca poduszka:):) dorzucę do zamkniętego:)

Asia - my z Iwo miedzy 25.10 a 27.10 się umawiamy ;-), ja 25.10, Iwo 27.10 no to powiedzmy że na 26.10

...a 12.10 w niedziele kończę 37tc i mały będzie donoszony

AsiaSz u nas Nadia była na pepti, a Maja nutramigen AA ma, więc też alergicznie. Niestety jak starszy miał to i mniejsze będzie mieć pewnie. U nas teraz jest dużo gorzej niż było u starszej.

Ludzik te z c&a naprawdę warto kupić, a przez neta mają takie same ceny albo niższe czasem, a przesyłka bardzo szybko jest.

Asiu - no tak ty niedługo już wolneee :-D

Gosiu - jakby nie patrzeć to mozemy nawet w święto niepodległości urodzić. Na majówkach 2005 byłam pierwszą rozpakowaną bo urodziłam 19.04 ( z terminem 1-3 maj) :-D także stawiam na Ciebie :tak::tak:

Cynia - śmiać mi się chce z twojego opisu :rofl2: Aduś przechodzi samego siebie.

hej śpicie dziewuszki? Ja wczoraj spędziłam cudowny wieczór. Dziś emek pojechał na rozmowę bo chce zmienić prace także prosze o kciukasy.
Przed chwilą dzwonił ze baba mu w tył wjechała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a rozmowę ma na 9.00 :szok: - myslicie że to na szczęście?

reklama
Do góry