reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej
ja na momencik
Onemoretime ja miałam zakaz współżycia po zabiegu do pierwszej @
a w szpitalu po zabiegu Ci nie mówili czy możesz czy nie? mi od razu przy wypisie do domu dali zakaz.......

reklama
Witajcie znów,
Kochane, 4 lipca poroniłam samoistnie jak pisałam wcześniej. Dziś wracam bo mam dwie krechy na teście - ta druga bardzo wyraźna....Czy to wynik jeszcze nie opadniętej bety czy to moze być ciąża...Jakby beta spadała od lipca to kreska raczej byłaby blada....Umiecie mi coś podpowiedzieć??:)

Nikusia, oczywiście, ze umiemy: gratulacje :D Ale szybko poszło :)

Misiak, widzę, ze my bardzo podobne pod względem figury. Choć ja w sumiebte moja figurę to nawet lubię ;) W czarnej lepszy krój, ale koniecznie kolorowe dodatki, bo my teraz wesołe, nie w żałobie ;)

Lekka, wow, takiej figury to ja nigdy nie miałam.

Loi, cieszę się, ze szczęśliwie dotarliscie.

Z tymi 13 stopniami to jakas pomyłka była, juz 3 dzień taka informacja wisi, a z innych źródeł wiem, ze woda ma.w okolicach 18 stopni. Czy to nie za zimna na kąpiel w ciąży? Tzn.jak na moje standardy to w ogóle za zimna i żadna frajda moczyc w takiej więcej niż nogi po kolana, ale z drugiej strony mam niepdparta chęć poplywania i nawet mogłabym się pewnie zmusić do powolnego zanurzenia się głębiej, gdybym miała pewność, ze to bezpieczne dla malucha, a nie mam pojęcia.

Hej Dziewczyny,

mam mały problem bo powinnam dostać okres 3 sierpnia, zabieg miałam w czerwcu, ale w lipcu miałam okres po 4 tyg od zabiegu, wszystko było w porządku tak jak to było przed ciąża. Dzisiaj nawet zrobiłam test ciazowy ale był negatywny. Ne wiem co jest grane myślicie ze hormonalne mogłam sie rozregulowac? Przejmuje sie bo już w sierpniu chciałam sie starać o bobaska:( dodam jeszcze ze po zabiegu dostałam pokarm i brałam bromergon niecałe 2 tyg i pózniej dostałam planowo okres. Proszę o odpowiedz:)

Nikusia a ja się wstrzymam z gratulacjami bo 10 tydzień ciąży to beta już była ogromnaaaaa i teraz pytanie jak szybko spada do 25 bo mniej więcej taka wykrywa test...........................

Minął miesiąc a ciąża z tego co pamiętam przestała się rozwijać wcześniej niż w 10tc, wiec jestem przekonana, ze beta juz spadla i właśnie byś okresu dostała. Miesiąc na pewno nie spada. Możesz się wybrać na badanie krwi z odstępem 48h i zobaczyć, jak się sprawy maja, wtedy będziesz miała pewność.

Nie dostałam okresu jeszcze po tym poronnym. Poronienie trwało 2 tyg, potem tydzień przerwy i dwa tygodnie plamień...Od tygodnia plamień nie ma, objawy na okres podobne do ciążowych...ale @ ni widu ni słychu... Na betę nie mam siły....Nie tym razem....Czyli co, pewnie to beta nie spadła??

reklama
Nikusia, 5 tysięcy to nie jest dużo i to spada szybko. Są dwie możliwości, albo juz jesteś na nowo w ciąży, co jest jak najbardziej możliwe, jeśli wspolzylas, albo zostały jakieś resztki po poronieniu, z czegoś się macica nie oczyściła do końca i przez to beta jeszcze się utrzymuje, bez badania bhcg pewnie wiele nie wymyślimy.

Do góry