aSHLEEE kurcze ,nie wiem jak to mozliwe,beta jest bardziej wiarygodna przecież
agnieszkala to tak jak ja wczoraj wyszlam ze slepu z sukienkami z dwoma bluzkami a potem zmartwialam sie ży tyle wydaliśmy a trzeba oszczedzac bo remont sie szykuje i weselicho,a tu tak poszlo tyle pieniedzy i dolka zlapalam,jeszcze te kiecki dziś mnie dobilyże nie dość,że wydana kasa,to marudze.Nawet mezowi nic nie mowiebo on wczoraj taki padniety w jedyny woj wolny dzien ze mna pojechal i nie narzekal(co mnie zdziwilo)mialam tez wyrzuty że go tak ciagalam po sklepach.
lenka dzieki,musze zajrzeć do ccc,wiem że te problemy to takie za przeproszeniem z dupy,ale każda brzuchatka chce czuć sie dobrze i ladnie,moze to tez kwestia nastawienia.Figure masz super,także nie duzo masz do zrzucenia,dasz radę.
OneMoreTime hehe dzieki,cyc jak nic,jak dla mnie to mogly by być mniejsze ale co zrobićdziekuje za komplemet

.
Czarna u góry jest luźniejsza dekold ma okrągły z zamkiem,niestety jak na brzusiu dobrze eżało to przy dekoldzie jest luxniej,Już mi jest jedno...
Tak Wam namarudziłam kobiety.
Joaro udanego urlopiku.odpocznij
Ozila głupio mi,bo nie chodzi o to że wstyze sie mojego brzusia,tylko poprostu mialam wrazenie że te sukienki takie mało korzystne i źle wygladamtak to sie ciesze z brzusia i wiecie,nawet sie tymi rozstepami nie przejmuje na brzuchu,trodno sa,smaruje sie ale sa.Co zrobić.nic
Mam nadzeje że maluszek zdorow rosnie i bedzie tak dalej,te moje humory.....
angel tym bede sie kierować,jakies dodatki i bedzie ok.Wezme i tak obie i sie okaze.To wesele w gorach także bedzie hotel i mozliwość przebrania się