reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

nisiao czarna lepsza, ładnie wygladasz, dziewczyny mają racje, piers do przodu, brzuszek wyeksponowac, głowa do góry, ja ostatnio w ccc kupiłam malinowe buty, tez by fajnie pasowaly a dałąm za nie 36 zł. dzieki za komplement, niestety zostało mi jeszcze 5 kg, i wszytsko w brzuchu siedzi:no:

reklama
onemoretime mnie sie wydaje, ze jak przestaniesz plamic to mozna juz spokojnie sex , na pewno nie musisz czekac do @:-)

co do cwiczen, to tez chyba juz jakies spokojne rozciagania nie zaszkodza, no chyba, ze przy nich brzuch boli, to jeszcze zaczekaj troszke;-)

hej dziewczyny zycze wam miłego dnia i super wypoczynku na urlopach :-) nisiao zdecydowanie czarna a dodatki turkusowe,koralowe badz miętowe :-):-)

Dziewczyny nie bardzo wiem o co chodzi.Opisywałam wam moją historie ostatnio byłam na kontroli i pani doktor stwierdziła że wszystko jest w porządku.Niestety aktualnie jest na urlopie i zmuszona byłabym iść do innej bo nie najlepiej się czułam i rano bolał mnie brzuch myślałam że może coś jest nie tak.Zadzwoniłam do innej przychodni i mówie lekarce jak było a ona do mnie że mam zrobić test ciążowy mówie jej że nie możliwe żebym była w ciąży bo poroniłam ale ona się uparła.Ok robie test i są dwie kreski...jak to możliwe jak moja beta na ostatnich badaniach krwi była już prawie zerowa

aSHLEEE ​kurcze ,nie wiem jak to mozliwe,beta jest bardziej wiarygodna przecież
agnieszkala to tak jak ja
wczoraj wyszlam ze slepu z sukienkami z dwoma bluzkami a potem zmartwialam sie ży tyle wydaliśmy a trzeba oszczedzac bo remont sie szykuje i weselicho,a tu tak poszlo tyle pieniedzy i dolka zlapalam,jeszcze te kiecki dziś mnie dobilyże nie dość,że wydana kasa,to marudze.Nawet mezowi nic nie mowiebo on wczoraj taki padniety w jedyny woj wolny dzien ze mna pojechal i nie narzekal(co mnie zdziwilo)mialam tez wyrzuty że go tak ciagalam po sklepach.
lenka dzieki,musze zajrzeć do ccc,wiem że te problemy to takie za przeproszeniem z dupy,ale każda brzuchatka chce czuć sie dobrze i ladnie,moze to tez kwestia nastawienia.Figure masz super,także nie duzo masz do zrzucenia,dasz radę.
OneMoreTime hehe dzieki,cyc jak nic,jak dla mnie to mogly by być mniejsze ale co zrobićdziekuje za komplemet :).
Czarna u góry jest luźniejsza dekold ma okrągły z zamkiem,niestety jak na brzusiu dobrze eżało to przy dekoldzie jest luxniej,Już mi jest jedno...
Tak Wam namarudziłam kobiety.
Joaro udanego urlopiku.odpocznij :D
Ozila głupio mi,bo nie chodzi o to że wstyze sie mojego brzusia,tylko poprostu mialam wrazenie że te sukienki takie mało korzystne i źle wygladamtak to sie ciesze z brzusia i wiecie,nawet sie tymi rozstepami nie przejmuje na brzuchu,trodno sa,smaruje sie ale sa.Co zrobić.nic

Mam nadzeje że maluszek zdorow rosnie i bedzie tak dalej,te moje humory.....
angel tym bede sie kierować,jakies dodatki i bedzie ok.Wezme i tak obie i sie okaze.To wesele w gorach także bedzie hotel i mozliwość przebrania się :)

Ostatnia edycja:
nisiao no cos ty, niech Ci nie bedzie glupio, przeciez ja wiem, ze to nie o brzusio chodzilo, tylko o .....:sorry2:hormonki :-)
wez dwie- swietnie i w zaleznosci od nastroju;-)

Kat ja uwielbiam prowadzić i być pasażerem, ale w ciąży długie dystanse są dla mnie katastrofą. 3h to max, które jestem w stanie wytrzymać, oczywiście 2-3 przystanki :)

Jak gorąco! Nogi mi spuchły i wyglądają jak 2 pączki, nigdy w życiu nie były w takim stanie :/

magda88własnie niewiem narazie jak to jest z ta opuchlizna,ale cieplo strasznie ,wiec nie dziwie sie wcale,że taka reakcja organizmu.Alęż Twój suwak mknie.Pamiętam jak widziałam u Ciebie 14 tydzien dopiero co.
Ja zauważylam,że jak dłuzej prowadze samochod to stalezmienianie biegow,sprzeglo itp to naciaga mi sie podbrzusze i nie za dobrze sie czuje.

Dzieki dziewczyny :) miałyscie racje nie potrzebnie panikowalam dzidzia sie odezwala ;) az mi ulżyło...
a tak po za tym to powiem Wam że zauważyłam rozstepy na pośladkach!!!!są jeszcze nie mocne ale juz kazdego dnia bardziej je widac...to fakt przytyłam 7kg brzuch smarowałam kremem ale nie przyszło mi do głowy żeby pośladki smarowac hehe mam za swoje...:-):-):-)

reklama
Nisiao ja teraz po kilka godzin dziennie jestem w pracy, bo przekazuję obowiązki i jak wróciłam do domu, to nie mogłam założyć kapci domowych :) Czegoś takiego to jeszcze nie było! Ja akurat nie mam problemów przy prowadzeniu, nawet dłuższym. Co kobieta, to inne objawy haha! Dla mnie to mój suwak baaaardzo powoli idzie, a Twój przeciwnie :) Chyba tak już jest, że tylko cudze ciąże szybciutko idą :)

Do góry