reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża przed pierwszą miesiączką po poronieniu

Koniecznie daj znać jak będą wyniki, również trzymam kciuki i jestem ciekawa co wyjdzie ♥️ jestem w podobnej sytuacji, ciąża obumarła w 8 tc, z tym że ja miałam wywoływanie poronienia tabletkami a na następny dzień łyżeczkowanie. 38dc a ja czekam na okres i również mam testy pozytywne.

reklama
Ja 8.02 w 10 tygodniu poroniłam puste jajo płodowe, 9.02 dodatkowo miałam zabieg łyżeczkowania. Krwawiłam jakoś tydzień, później kilka dni plamienie, które potem ustało. 21.03 byłam u swojego ginekologa na kontroli powiedział, że okres na dniach powinnam dostać. Więc od tamtej pory jakby już byłam spokojna i kochałam się z mężem bez zabezpieczenia. Od wizyty zaraz minie 2 tygodnie, a od zabiegu 8 tygodni. Okresu nadal nie ma. Zrobiłam dziś test- wynik negatywny. Ale wydaje mi się, że miałam owulację w czwartek 30.03, wiem jakie miałam objawy owulacji przed straconą ciążą i jestem niemal pewna, że to był ten dzień. Zaczekam 10 dni i zrobię test, no chyba że wcześniej dostanę @

Do góry