reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolek - kochana ja miałam tak dwa razy ,że @ nie było robiłam testy i nic w końcu szłam do lekarza i wywoływał mi @ luteiną potem wszystko wracało do normy radzę Ci iść do lekarza niech zobaczy co się dzieje.
Mysiak- dzięki kochana przynajmniej nie jestem sama ;) najbardziej mi przykro ,że na pogrzebie mnie nie będzie ,ale może tak miało być ja odstawiam leki teraz i może nie wskazane mi uczestniczyć i przeżywać tak smutnych przeżyć...

reklama
Kobietka nie raz juz bo tym myslalam ze zarobic jest bardzo trudno, za to by je wydac wystarczy 15 minut w sklepie. Na szczescie mieszkam na wsi wiec czesc warzyw i mieska mam swoje. Tez wypatruje promocji, na przyjemnosci niestety nie starcza bo na pierwszym miejscu jest mleko i pampki dla Blanki. Takie zycie...

Mysiak dobrze ze Dareczek cyca lubi, moja to podczas odbywania przeze mnie praktyk zasmakowala sobie butli i pozniej byl jeden wisk przy cycu. Wiesz ja podziwiam matki z dwojka dzieci, jak Wy to wszystko ogarniacie??? Jak Mlody??

Karolek mowi sie ze pierwsza @ ma prawo pojawic sie kiedy chce i od tej piry organizm wrocil hormonalnie do normy ale jak sama widzisz sa pewne ale...ja drugiej @ sie na szczescie nie doczekalam wiec niewiele moge w tym temacie pomoc.

Lena2405 super ze Kruszynka dala zdenerwowanej mamusi znac o sobie :)

mamusia synka, tak dostałam zakaz na współżycie do czasu pierwszej @, ale pytałam Was o pieszczoty/przytulanki (bez penetracji) :zawstydzona/y:... potrzebuję tej bliskości... pomijając fakt,że nie robiliśmy tego już 2 m-ce...:sorry:

As, szerokiej drogi :-)

Jeśli chodzi o kasę, to szkoda nerwy sobie psuć... teraz jak są te upały - kupujemy więcej napojów, lodów, no i w ogóle troszkę więcej słodyczy, bo sobie troszkę dogadzałam ostatnio... to nie starcza do końca miesiąca (w lipcu musieliśmy jakieś rezerwy ruszyć, żeby mieć co jeść):baffled: My przeznaczamy określony budżet co miesiąc na jedzenie i musi starczyć. A ostatnie 2 miesiące dokładaliśmy już pod koniec... ehhh

kobietka, &&&&&&&&&&&&&& obyś mogła już podjąć kroczki w kierunku szczęścia ;-)

No niestety taka nasza szara rzeczywistość wszystko kosztuje ....
OneMoreTime - no jeszcze miesiąc i będziemy działać , tylko cykle mam rozjechane ostatnio i nie wiem czy się wstrzelimy tak od razu , no od razu to na pewno nie uda się ,ale mam nadzieję ,że w miarę szybko lekarz powiedział ,że daje nam 7 miesięcy ,a jak nic się nie zadzieje to wtedy mam przyjść do niego.

kobietka, u nas też krucho z kasą, w dodatku wszystkie oszczędności poszły na pralkę i nawet nie mam w razie "w" skąd wziąść, w sierpniu jeszcze musi iść auto do mechanika i małej chce kupić wyprawkę i chyba nam przyjdzie chleb z masłem jeść.

Mała od wczoraj tak mi się jakoś nisko ułożyła, że normalnie chodzę jak kaczka, cały krok mnie boli:baffled:.

martusia młody jest cudowny, smieje się dużo.. ale ne daj Bóg głodny albo mega zmeczony to potrafi cyrk na kółkach urzadzic... pierwsze 7 tyg była masakra, wiecznie wył, a teraz już gada po swojemu, smieje si e wgłos... CUD.. mały CUD :) teraz Asia moja najukochańsza córeczka zrobiła się mega złosliwa.... a jeszcze do niedzieli miałam 3 dziecko, syna mojego R wiec ja głownie trojki nie ogarniałam... to był hardcore :) aczkolwiek da rade porozstawiać po kątach :p

juchu ja mam kilka dziewczęcych ciuszków.. będę sprzedawac za grosze... wiec jakbyś chciała cosik to podaj mi na priv adres e-mail i ci wysle zdjęcia:) mam nawet posciel z baldachimem hihiih :)

Zamieszczam tę informację gdzie się da i Wy też informujcie o tym koleżanki, krewne. Niech każda kobieta wie do czego ma prawo (gdybym sama wiedziała :( ):
Prawa matek nienarodzonych dzieci - Polska i Świat

dziękuję Ci za ten post.....aż się popłakałam, ponieważ na filmie jest grób mojego synka i biały duży miś z sercem od nas.... mój synek został pochowany na tym cmentarzu na Służewiu... tęsknie za nim bardzo.................

reklama
OneMoreTime- trwały pół roku , potem odpuściliśmy i zaszłam :D także tym razem nie napalam się nie świruję tylko idziemy na spontan nie przeszkadzamy sobie w zajściu ,ale też nie próbujemy tak jakby na siłę no wiecie o co mi chodzi ;) a to już za miesiąc jestem po wizycie wszystko ok , leki odstawiam jutro już nie biorę no i po miesiącu kontrola ,a potem hulaj dusza :D

Do góry