reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolek - kochana ja miałam tak dwa razy ,że @ nie było robiłam testy i nic w końcu szłam do lekarza i wywoływał mi @ luteiną potem wszystko wracało do normy radzę Ci iść do lekarza niech zobaczy co się dzieje.
Mysiak- dzięki kochana przynajmniej nie jestem sama ;) najbardziej mi przykro ,że na pogrzebie mnie nie będzie ,ale może tak miało być ja odstawiam leki teraz i może nie wskazane mi uczestniczyć i przeżywać tak smutnych przeżyć...

reklama
Kobietka nie raz juz bo tym myslalam ze zarobic jest bardzo trudno, za to by je wydac wystarczy 15 minut w sklepie. Na szczescie mieszkam na wsi wiec czesc warzyw i mieska mam swoje. Tez wypatruje promocji, na przyjemnosci niestety nie starcza bo na pierwszym miejscu jest mleko i pampki dla Blanki. Takie zycie...

Mysiak dobrze ze Dareczek cyca lubi, moja to podczas odbywania przeze mnie praktyk zasmakowala sobie butli i pozniej byl jeden wisk przy cycu. Wiesz ja podziwiam matki z dwojka dzieci, jak Wy to wszystko ogarniacie??? Jak Mlody??

Karolek mowi sie ze pierwsza @ ma prawo pojawic sie kiedy chce i od tej piry organizm wrocil hormonalnie do normy ale jak sama widzisz sa pewne ale...ja drugiej @ sie na szczescie nie doczekalam wiec niewiele moge w tym temacie pomoc.

Lena2405 super ze Kruszynka dala zdenerwowanej mamusi znac o sobie :)

mamusia synka, tak dostałam zakaz na współżycie do czasu pierwszej @, ale pytałam Was o pieszczoty/przytulanki (bez penetracji) :zawstydzona/y:... potrzebuję tej bliskości... pomijając fakt,że nie robiliśmy tego już 2 m-ce...:sorry:

As, szerokiej drogi :-)

Jeśli chodzi o kasę, to szkoda nerwy sobie psuć... teraz jak są te upały - kupujemy więcej napojów, lodów, no i w ogóle troszkę więcej słodyczy, bo sobie troszkę dogadzałam ostatnio... to nie starcza do końca miesiąca (w lipcu musieliśmy jakieś rezerwy ruszyć, żeby mieć co jeść):baffled: My przeznaczamy określony budżet co miesiąc na jedzenie i musi starczyć. A ostatnie 2 miesiące dokładaliśmy już pod koniec... ehhh

kobietka, &&&&&&&&&&&&&& obyś mogła już podjąć kroczki w kierunku szczęścia ;-)

No niestety taka nasza szara rzeczywistość wszystko kosztuje ....
OneMoreTime - no jeszcze miesiąc i będziemy działać , tylko cykle mam rozjechane ostatnio i nie wiem czy się wstrzelimy tak od razu , no od razu to na pewno nie uda się ,ale mam nadzieję ,że w miarę szybko lekarz powiedział ,że daje nam 7 miesięcy ,a jak nic się nie zadzieje to wtedy mam przyjść do niego.

kobietka, u nas też krucho z kasą, w dodatku wszystkie oszczędności poszły na pralkę i nawet nie mam w razie "w" skąd wziąść, w sierpniu jeszcze musi iść auto do mechanika i małej chce kupić wyprawkę i chyba nam przyjdzie chleb z masłem jeść.

Mała od wczoraj tak mi się jakoś nisko ułożyła, że normalnie chodzę jak kaczka, cały krok mnie boli:baffled:.

martusia młody jest cudowny, smieje się dużo.. ale ne daj Bóg głodny albo mega zmeczony to potrafi cyrk na kółkach urzadzic... pierwsze 7 tyg była masakra, wiecznie wył, a teraz już gada po swojemu, smieje si e wgłos... CUD.. mały CUD :) teraz Asia moja najukochańsza córeczka zrobiła się mega złosliwa.... a jeszcze do niedzieli miałam 3 dziecko, syna mojego R wiec ja głownie trojki nie ogarniałam... to był hardcore :) aczkolwiek da rade porozstawiać po kątach :p

juchu ja mam kilka dziewczęcych ciuszków.. będę sprzedawac za grosze... wiec jakbyś chciała cosik to podaj mi na priv adres e-mail i ci wysle zdjęcia:) mam nawet posciel z baldachimem hihiih :)

Zamieszczam tę informację gdzie się da i Wy też informujcie o tym koleżanki, krewne. Niech każda kobieta wie do czego ma prawo (gdybym sama wiedziała :( ):
Prawa matek nienarodzonych dzieci - Polska i Świat

dziękuję Ci za ten post.....aż się popłakałam, ponieważ na filmie jest grób mojego synka i biały duży miś z sercem od nas.... mój synek został pochowany na tym cmentarzu na Służewiu... tęsknie za nim bardzo.................

reklama
OneMoreTime- trwały pół roku , potem odpuściliśmy i zaszłam :D także tym razem nie napalam się nie świruję tylko idziemy na spontan nie przeszkadzamy sobie w zajściu ,ale też nie próbujemy tak jakby na siłę no wiecie o co mi chodzi ;) a to już za miesiąc jestem po wizycie wszystko ok , leki odstawiam jutro już nie biorę no i po miesiącu kontrola ,a potem hulaj dusza :D

Do góry