reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej
ja na momencik
Onemoretime ja miałam zakaz współżycia po zabiegu do pierwszej @
a w szpitalu po zabiegu Ci nie mówili czy możesz czy nie? mi od razu przy wypisie do domu dali zakaz.......

reklama
Witajcie znów,
Kochane, 4 lipca poroniłam samoistnie jak pisałam wcześniej. Dziś wracam bo mam dwie krechy na teście - ta druga bardzo wyraźna....Czy to wynik jeszcze nie opadniętej bety czy to moze być ciąża...Jakby beta spadała od lipca to kreska raczej byłaby blada....Umiecie mi coś podpowiedzieć??:)

Nikusia, oczywiście, ze umiemy: gratulacje :D Ale szybko poszło :)

Misiak, widzę, ze my bardzo podobne pod względem figury. Choć ja w sumiebte moja figurę to nawet lubię ;) W czarnej lepszy krój, ale koniecznie kolorowe dodatki, bo my teraz wesołe, nie w żałobie ;)

Lekka, wow, takiej figury to ja nigdy nie miałam.

Loi, cieszę się, ze szczęśliwie dotarliscie.

Z tymi 13 stopniami to jakas pomyłka była, juz 3 dzień taka informacja wisi, a z innych źródeł wiem, ze woda ma.w okolicach 18 stopni. Czy to nie za zimna na kąpiel w ciąży? Tzn.jak na moje standardy to w ogóle za zimna i żadna frajda moczyc w takiej więcej niż nogi po kolana, ale z drugiej strony mam niepdparta chęć poplywania i nawet mogłabym się pewnie zmusić do powolnego zanurzenia się głębiej, gdybym miała pewność, ze to bezpieczne dla malucha, a nie mam pojęcia.

Hej Dziewczyny,

mam mały problem bo powinnam dostać okres 3 sierpnia, zabieg miałam w czerwcu, ale w lipcu miałam okres po 4 tyg od zabiegu, wszystko było w porządku tak jak to było przed ciąża. Dzisiaj nawet zrobiłam test ciazowy ale był negatywny. Ne wiem co jest grane myślicie ze hormonalne mogłam sie rozregulowac? Przejmuje sie bo już w sierpniu chciałam sie starać o bobaska:( dodam jeszcze ze po zabiegu dostałam pokarm i brałam bromergon niecałe 2 tyg i pózniej dostałam planowo okres. Proszę o odpowiedz:)

Nikusia a ja się wstrzymam z gratulacjami bo 10 tydzień ciąży to beta już była ogromnaaaaa i teraz pytanie jak szybko spada do 25 bo mniej więcej taka wykrywa test...........................

Minął miesiąc a ciąża z tego co pamiętam przestała się rozwijać wcześniej niż w 10tc, wiec jestem przekonana, ze beta juz spadla i właśnie byś okresu dostała. Miesiąc na pewno nie spada. Możesz się wybrać na badanie krwi z odstępem 48h i zobaczyć, jak się sprawy maja, wtedy będziesz miała pewność.

Nie dostałam okresu jeszcze po tym poronnym. Poronienie trwało 2 tyg, potem tydzień przerwy i dwa tygodnie plamień...Od tygodnia plamień nie ma, objawy na okres podobne do ciążowych...ale @ ni widu ni słychu... Na betę nie mam siły....Nie tym razem....Czyli co, pewnie to beta nie spadła??

reklama
Nikusia, 5 tysięcy to nie jest dużo i to spada szybko. Są dwie możliwości, albo juz jesteś na nowo w ciąży, co jest jak najbardziej możliwe, jeśli wspolzylas, albo zostały jakieś resztki po poronieniu, z czegoś się macica nie oczyściła do końca i przez to beta jeszcze się utrzymuje, bez badania bhcg pewnie wiele nie wymyślimy.

Do góry