nisiao, dokładnie tak jak pisze agnieszkaala, w czarnej też można

W tej kolorowej też nie jest źle, zawsze możesz zgonić na swój stan błogosławiony ;-) a piersi wyglądają rewelacyjnie, więc podejrzewam, że męska część gości i damska płasko-biuściasta i tak będzie pod wrażeniem ;-):-)
agnieszkaala, za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muszę się wziąć za siebie

nie dość, że przed ciążą miałam +4 kg, to teraz przez to leżenie i niestety w rezultacie pocieszania się słodkościami mam już łącznie +8 kg

od mojej standardowej wagi.... tylko nie wiem, czy wysiłek fizyczny już wskazany... bo jeszcze troszkę brzuch pobolewa i plamienie lekkie mam...

w większość rzeczy się nie mieszczę, więc nie ma zmiłuj się, tylko tak ciężko zacząć...

A jeszcze takie pytanko z tych intymnych: wiem, że stosunek z penetracją zakazany do pierwszej @ od zabiegu, ale myślicie, że pieszczoty "tych miejsc" nie zaszkodzą...? coraz większą ochotę zaczynam odczuwać
Wszyscy mnie namawiają na zmianę lekarza... że skoro to już trzeci raz się wydarzyło tzn., że ten nie daje rady. Wręcz wymuszają to na mnie. Tylko, że ja nie do końca się z tym zgadzam. Bardzo lubię tego lekarza i mimo wszystko ufam mu. Choć zdecydowanie będę nalegała na wcześniejsze wprowadzenie leków następnym razem... no i zobaczę co mi powie i jakie badania zleci podczas wizyty kontrolnej... zastanawiam się nad pójściem do innego lekarza, skonsultować diagnozę i zalecenia, ale żeby od razu zmieniać

sama nie wiem...
Dziewczyny może znacie, polecicie dobrego lekarza ze Szczecina lub okolic?