reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

nisiao, na piersiach sukienka rewelacyjnie leży:-), ale na dole ma za dużo materiału chyba jak na Twój brzuszek i faktycznie troszkę pogrubia:sorry2: teraz we wszystkich sklepach wyprzedaże letnich rzeczy, więc wszystko w jasnych kolorach... polecam reserved jeżeli chodzi o biżuterię. A w CCC były mega wyprzedaże jeśli chodzi o buty, tylko nie wiem czy nadal są...?

reklama
CZORAJ BYLAM W TYCH SKLEPACH no i nic nie potrafilam na siebie znaleźć,rzeczywiście ta sukienka to niewypał.trudno zasoby pieniezne sie skonczyly wiec bede albo w tej abo wczarnej i tak bede siedziec za stolem bo tanczyc nie bede wiec nikt nie bedzie nic widzial.trudno.

hej,
Ja dzisiaj ledwo nie do życia jestem. Duszno, gorąco, nic się niechce. Głowa boli. Pogoda okropna. Ja się zastanawiam jak ja jutro dotre do gina w taki upał. Ma być jeszcze gorzej niż dzisiaj.
Nisiao w czarnej można chodzić na wesela, ja byłam na komuni u chrześnicy i nawet mie do głowy nie przyszło, że nie pasuje:tak:
Martusia powodzenia na szczepieniu.
Miłego dnia:)
Poprosze jutro o kciuki mam wizytę. Ale niewiem kiedy się odezwe bo mój M robi remont w salonie i ma w planach przerabiac gniazdka i to się wiąże z odcięciem neta na 2,3 dni więc jak bym się nie odzywała to nie znaczy, że coś złego się dzieje tylko, że jestem odcięta od świata

nisiao, dokładnie tak jak pisze agnieszkaala, w czarnej też można:tak:W tej kolorowej też nie jest źle, zawsze możesz zgonić na swój stan błogosławiony ;-) a piersi wyglądają rewelacyjnie, więc podejrzewam, że męska część gości i damska płasko-biuściasta i tak będzie pod wrażeniem ;-):-)
agnieszkaala, za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Muszę się wziąć za siebie :baffled: nie dość, że przed ciążą miałam +4 kg, to teraz przez to leżenie i niestety w rezultacie pocieszania się słodkościami mam już łącznie +8 kg:szok: od mojej standardowej wagi.... tylko nie wiem, czy wysiłek fizyczny już wskazany... bo jeszcze troszkę brzuch pobolewa i plamienie lekkie mam...:confused: w większość rzeczy się nie mieszczę, więc nie ma zmiłuj się, tylko tak ciężko zacząć...:dry:
A jeszcze takie pytanko z tych intymnych: wiem, że stosunek z penetracją zakazany do pierwszej @ od zabiegu, ale myślicie, że pieszczoty "tych miejsc" nie zaszkodzą...? coraz większą ochotę zaczynam odczuwać :zawstydzona/y:

Wszyscy mnie namawiają na zmianę lekarza... że skoro to już trzeci raz się wydarzyło tzn., że ten nie daje rady. Wręcz wymuszają to na mnie. Tylko, że ja nie do końca się z tym zgadzam. Bardzo lubię tego lekarza i mimo wszystko ufam mu. Choć zdecydowanie będę nalegała na wcześniejsze wprowadzenie leków następnym razem... no i zobaczę co mi powie i jakie badania zleci podczas wizyty kontrolnej... zastanawiam się nad pójściem do innego lekarza, skonsultować diagnozę i zalecenia, ale żeby od razu zmieniać :confused: sama nie wiem...
Dziewczyny może znacie, polecicie dobrego lekarza ze Szczecina lub okolic?

Wiem ,że to pierdołaale hormony buzują,aż się roplakałaam że niemam w czym iść na to weseleto efekt w tej czarnej,tylko szczerze dziewczynyw ktorej lepiej? 2013-08-05 13.19.43.jpg

Załączniki

• 2013-08-05 13.19.43.jpg
    2013-08-05 13.19.43.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 68
agnieszkala
kciuki za wizytę oczywiście &&&&&&&&&&&&&:)
OneMoreTime nie są przyjemne takie naciski,mnie to jednym # od razu kazali wręcz,żebym zmieniala lekarza,ale ja rowniez darzę go zaufaniem i postanowilam że nie bede zmieniać,co do przytulanek,to ja po zabiegu mialam dlugo opory ale do takich delikatnych przytulanek to nie było źle,gorzej z pojściem dalej.W sumie jak masz plamienia jeszcze to może lepiej sie wstrzymać.

nisiao ja tez chyba bardziej wole Cie w czarnej (chyba, ze w tej kolorowej jakos tak inaczej stanelas) obie ladnie, do czarnej musisz jakies jasne, zdecydowane dodatki dodac np jakis lekki szal- apaszke i jasne buty , bizuteria i bedzie super:-) i prosze sie szcycic brzucholkiem a nie plakac, bo piekny jest:tak:

pozdrawiam wszystkie i zycze milego dnia;-)

Ostatnia edycja:
OneMoreTime co do ćwiczeń fizycznych to ja bym się wstrzymała jeszcze troche. Jak przestaniesz plamić i już brzuch przestanie boleć. A co do pieszczot to wydaje mi się, że można. Byle delikatnie:)
Nisiao w czarnej bardzo dobrze wyglądasz. Ah te hormony ciążowe:p Mam to samo:D Dzisiaj też mam gorszy dzień i złapałam doła bo M uznał, że za dużo kasy wydaliśmy w tym miesiącu i już koniec dodatkowych wydatków w tym miesiącu, a ja chciałam sobie kupić spodnie i bluzke. I od razu dół:tak:
Joara udanego urlopu i kciuki za staranka:)

reklama
nisiao, nie widzę jak ta czarna na górze się układa... ale dla mnie chyba jednak ta kolorowa. Jestem pod wrażeniem Twojego biustu - ładnie podkreślony w tej pierwszej właśnie ;-):-) Skoro zdania podzielone to idź w tej, w której Ci wygodniej i w której Ty się lepiej czujesz :happy2: a daleko do tego wesela?

Nie no póki mam plamienia to się wstrzymam, tylko chodziło mi o to, czy jednak przed @ już będę coś mogła się poprzytulać troszkę;-)

Do góry