reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasiu .. faktycznie może być to troszke utrudnione ... letnia pora to jeszcze jako tako ... bo i spacerek dla maluszka zafundujesz ,ale zimą ... ojoj
z drugiej strony dziecko jak przebywa z innymi dziecmi to wpływa to bardzo dobrze na jego rozwój ..

ja pracuje popołudniami , wiec mały jest w domu , ale jak chodził do przedszkola ... to nie chcial wracac do domu .... pożniej jak zdecydowałismy ze jednak zostanie w domu ... to musiałam mu sama zapewnić dużo atrakcji ...i to nie zabawy , ale liczenie pisanie malowanie ......

musisz sama zdecydować ... wiesz synio jak sie przyzwyczaił do dzieci bedzie mu smutno ,
a ktos z rodzinki nie mógłby go dlaej prowadzac , albo sąsiadka , a ty byś dzieci odbierała??

dzi eKi DZIEWCZYNY,,,,

Katrin sama nie wiem,,,,,, on jak pytam go to woli,być w domu,,,,,,, rozumie poprostu,że mama musi pracować,,,,,
ja jak bym mogła to bym chetnie siedziała z dzieciakami,,,,w domku,,,,ale cóż życie drogie a z jednejwypłaty nie damy rady,,,, niestety,, mam troche opłat, rat i kredyt,,ok 2700 wszystkiego,,,,,,,a gdzie życie,, jak zostane w domu to pół roku bede bez pensji.... dlatego tez rozwazam to predszkole to w końcu 300zł....

juz sprawdziłam 13 tyg i 5 dni,,,,,, kurcze pierwszy mi sfiksował,,,, niby tyle samo dni pozostało 191,, a przesunął się do przodu o tydz...:wściekła/y::-D

szczerze? Nie zauwazyłam. 13 lub 14 tydzień. Jakos nie zwróciłam uwagi. Ja mam proste oblicznia, bo moja ostatnia @ była 1 października więc sobie liczę pełne miesiące. Nie martw się, juz niebawem będzie 4 miesiąc, i oby do przodu.

hej kobitki
u mnie juz o niebo lepiej,
ale musze wam obwiescic ze moja fasolka postanowila mocno dac znac o swoim istnieniu, tak na wszelki wypadekjakbym miala jakies wątpliwości!!!:baffled:
rano było pierwszy wielki PAWIK! myslalam ze wypluje żołądek..bleeeee
mdłosci wciąz sie utrzymują, bez przerwy
w poprzedniej ciazy mdlosci mialam całą dobe ale pawiki tylko popołudniami i wieczoram stąd moje dzisiejsze wielkie zaskoczenia...

Kasiek .... niestety życie jest bardzo drogie ..... wszystko idzie w góre .... opłaty , raty kredytów ...a nasze wypłaty ......no raczej nie koniecznie ........

musisz sama zdecydować ...... co i jak .... na pewno znajdziesz dobre rozwiązanie .. :-)

reklama
Sylwuś, no cóż. Widać coś wyjątkowo mu sie nie podobało w Twoim żołądku więc wyrzucił. HI hi. też tak miałam. Teraz mam na przemian, dzień z mdłościami, i dzień bez. Ale myslę ,że juz najwyższa pora. nie mogę się doczekać, aż zacznę je czuć, Może wtedy jakoś się uspokoję wewnętrzenie.

Do góry