reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
.....
no i skończylo sie na kolacji ........ w knajpie ... hehheheh .....
a co tam .... gotować mi sie nie chciało ..... wiec dzieci wymysliły.... jedzonko na mieście ... m dał sie przekonac ?? hehehehhehh ....... ale pyszne nalesniki ze szpinakiem jadłam ........

dzieciaki też pojadły ... m też ...... po drodze przmusowe odwiedziny u teściówki ..... :-( ehh jakos przezyłam ,.,

wszystkie poszłyście juz spać ...... wyspijcie sie kochane ... w szczególnosci brzuchatki ....

pozdrawiam i do poklikania

dziewczyny melduję że jeszcze nie urodziłam ,chociaż jest mi coraz ciężej się poruszać.
Już niedługo pochwalisz się nam swoim maleństwem :tak::tak::-)

Sonita trzyma się

Hejka dziewczynki,
do kitu dziś dzień, szkoda słów.
Wreszcie i u mnie zaświeci słońce
buziaki
uciekam
Co się stało?
Mam nadzieje, że już lepiej.

Tato wyszedł ze szpitala..........okazało sięże to nie wyrostek, tylko kolka nerkowa,,,,,,,,,,,,,,,,,ale ból niesamowity,, wiem co to znaczy,,, sama kiedyś mialam,,,,,,,
Dobrze, że już w domku.

Ja wpadłam poczytać przed snem co napisałyście. Nie lubię robić sobie za dużo zaległości bo muszę później przez godzinę nadrabiać;-)
Teraz już lecę do łóżeczka.
Dobrej nocki dziewczynki;-)

Hej dziewczynki
ja dzisiaj znowu byłam na badaniach i kolejne 200 zł poszło
życzę miłego dnia wszystkim:-)

Dzien Doberek.
Rano jak jechalam do pracy o 8 bylo tak ciemno ze myslalam, ze moze budzik zadzwonil o godzine za wczesnie:confused: Juz chcialam do domu zawracac.
Ja to sobie potrafie wkrety robic...
Oj, jak ciezko jest sie rozkrecic w poniedzialkowy poranek...
Buziaki wszystkim.

Dzień Dobry wszystkim.

by selene, tak własnie myśl, tak trzymaj:tak:
Martuś, jeszcze trochę i się zahartujesz w tej temperaturze. Ja okropny zmarzluch jestem. A wczoraj wróciłam od Taty, z gór, i wymarzłam,że ho ho. tam śniegu po kolana. Aby wjechać na podwórko musieliśmy odgarnąć śnieg. Ja się obijałam, dbam o siebie przeciez.:rofl2:

Gabi
, dziękuję. Mój lekarz( internista+endokrynolog) twierdzi,że te bakterie nie są w moczu tylko w pochwie, chyba muszę zrobić wymaz bakteriologiczny, ech.. oby dobrze było. Dziś będę u ginekologa to się dowiem co dalej. Edi wróci niebawem, chyba około piatku będzie miała komputer. Jak po Twojej wizycie czwartkowej? Nie doczytałam , wybacz.:zawstydzona/y:Brak czasu i umknęło mi.

Alicjo, gratuluję, nie wracaj do wstretnego nałogu!

Niusi@, rozumiem Twój smutek, u Mnie to 18 stycznia. Też będzie bolało. Wiem.

Miruś, Mnie polecono ten wózek, ale co kupię, czas pokaże.
WÓZEK JANE NOMAD AIR+GONDOLA+FOTELIK H65 ETNA (494390397) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiekkm do szpitala idę w środę.aż mi cierpnie skóra z niepokoju, który bierze się z niewiedzy.
Aga AJ, Szafirek, Edytka;-)
Wszystkie pozostałe koleżaki pozdrawiam.

reklama
Witam w poniedziałek ....
Słonko swieci , ja mam wolne i biore sie za mycie okien .... troche zimno ale okna mam uciapane i nie moge juz na nie patrzeć :-)

Ola badania niestety kosztuja :-( a na NFZ to wiesz co mozna ... niby opieka medyczna w Polsce darmowa .... ale to tylko ....... tak mówią ... jak przychodzi co do czego to tak jak powiedziałaś.. kolejne 200 poszło ..
tylko żeby wyniki tych badań wyjaśniły co i jak ...... mam nadzieje ze znajdą przycztynę :-)

resztę dziewczynek pozdrawiam

Do góry