reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasiu .. faktycznie może być to troszke utrudnione ... letnia pora to jeszcze jako tako ... bo i spacerek dla maluszka zafundujesz ,ale zimą ... ojoj
z drugiej strony dziecko jak przebywa z innymi dziecmi to wpływa to bardzo dobrze na jego rozwój ..

ja pracuje popołudniami , wiec mały jest w domu , ale jak chodził do przedszkola ... to nie chcial wracac do domu .... pożniej jak zdecydowałismy ze jednak zostanie w domu ... to musiałam mu sama zapewnić dużo atrakcji ...i to nie zabawy , ale liczenie pisanie malowanie ......

musisz sama zdecydować ... wiesz synio jak sie przyzwyczaił do dzieci bedzie mu smutno ,
a ktos z rodzinki nie mógłby go dlaej prowadzac , albo sąsiadka , a ty byś dzieci odbierała??

dzi eKi DZIEWCZYNY,,,,

Katrin sama nie wiem,,,,,, on jak pytam go to woli,być w domu,,,,,,, rozumie poprostu,że mama musi pracować,,,,,
ja jak bym mogła to bym chetnie siedziała z dzieciakami,,,,w domku,,,,ale cóż życie drogie a z jednejwypłaty nie damy rady,,,, niestety,, mam troche opłat, rat i kredyt,,ok 2700 wszystkiego,,,,,,,a gdzie życie,, jak zostane w domu to pół roku bede bez pensji.... dlatego tez rozwazam to predszkole to w końcu 300zł....

juz sprawdziłam 13 tyg i 5 dni,,,,,, kurcze pierwszy mi sfiksował,,,, niby tyle samo dni pozostało 191,, a przesunął się do przodu o tydz...:wściekła/y::-D

szczerze? Nie zauwazyłam. 13 lub 14 tydzień. Jakos nie zwróciłam uwagi. Ja mam proste oblicznia, bo moja ostatnia @ była 1 października więc sobie liczę pełne miesiące. Nie martw się, juz niebawem będzie 4 miesiąc, i oby do przodu.

hej kobitki
u mnie juz o niebo lepiej,
ale musze wam obwiescic ze moja fasolka postanowila mocno dac znac o swoim istnieniu, tak na wszelki wypadekjakbym miala jakies wątpliwości!!!:baffled:
rano było pierwszy wielki PAWIK! myslalam ze wypluje żołądek..bleeeee
mdłosci wciąz sie utrzymują, bez przerwy
w poprzedniej ciazy mdlosci mialam całą dobe ale pawiki tylko popołudniami i wieczoram stąd moje dzisiejsze wielkie zaskoczenia...

Kasiek .... niestety życie jest bardzo drogie ..... wszystko idzie w góre .... opłaty , raty kredytów ...a nasze wypłaty ......no raczej nie koniecznie ........

musisz sama zdecydować ...... co i jak .... na pewno znajdziesz dobre rozwiązanie .. :-)

reklama
Sylwuś, no cóż. Widać coś wyjątkowo mu sie nie podobało w Twoim żołądku więc wyrzucił. HI hi. też tak miałam. Teraz mam na przemian, dzień z mdłościami, i dzień bez. Ale myslę ,że juz najwyższa pora. nie mogę się doczekać, aż zacznę je czuć, Może wtedy jakoś się uspokoję wewnętrzenie.

Do góry