reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny coś po za tematem :-D
wczoraj w nocy nie mogłam spac i buszowałam po BB
znalazłam watek ... " Poród na wesoło" .... i płakam ze smiechu :-):eek::oo:

jeśli któraś z was ma smutaski ... warto tam wejść ... bo mozna boki zrywać :tak::rofl2::wink:

reklama
Cześć dziewczynki!!!
A ja się dzisiaj nudzę, wszystko już posprzątałam, obiad przygotowany tylko do odgrzania i noermalnie nie wiem co mam robić:szok::-)

Sylwia, gratuluję pawika, mnie dorwały pawiki 4 razy, ale mdłości to trzymaly prawie non stop:tak:

Aga, Ty też masz mdłości, a cycki to mnie też tak mocno bolały, że jak jechaliśmy samochodem, to m musiał jechać powoli, a ja ja trzymałam żeby nie skakały, bo myślałam, ze mi się urwą:-D

Pixelka, żeczę lepszego humorku:tak:

Selenko, ja nie będę kupowała drogiego wózka, bo i tak wszędzie właściwie musimy jeździć samochodem, więc wózek tylko i wyłącznie na spacery i wyjścia do ogrodu....

Kasiekkm, fajnie że możesz sobie z małaym chociaż trochę posiedzieć w domciu, a dzisiaj to napewno bedzie miał duuużo do opowiadania;-):-)

Masz rację Miruś , wszystko według potrzeb. Mnie najbardziej zależy na foteliku i mozliwości zamontowania go na stelażu kół, bo i tak jeździmy autem wszędzie. Gondola do początkowego spania konieczna, bo planuję remont nowego mieszkania, fachowcy niestety dostępni dopiero od sierpnia więc nie kupuję łóżeczka na pierwsze dwa miesiące, bo nie mam gdzie postawić w tym mieszkanku w którym mieszkam. Jak pisałam wcześniej, wszytko to plany, z czasem się wyklarują.

Dokładnie Andżi.

Wiecie co, pisałam Wam, że moja koleżanka zmarła, to już 10 dni jak nie zyje, ale bardzo często mi się śni, modlę się za Nią, bo wiem że Ona napewno tego potrzebuje( podobno popełniła samobójstwo, bo zaczęła pić i zaniedbała dzieci, przez co zabrała je opieka społeczna, Ona tego nie wytrzymała, wzięła tabletki i zapiła wódką....) Jakoś nie mogę się pogodzić z jej śmiercią i chyba przez to tak często o Niej myślę....

ojej Mirka to najgłupsze co mogła zrobić w tej sytuacji,no cóz w tej sytuacji pozostaje modlitwa...przykro mi bardzo,ja miałam kolegę , który się zaćpał 5lat temu,i śni mi sie też często,aż się nieraz boje

Hej,u nas chłop strasznie chory,dziecko strasznie marudne,w chałupie straszny syf.Za oknem słoneczko,a ja muszę leżeć.Chłop w pracy.Wszyscy zajęci,żal mi,że Misiek na dwór nie pójdzie.:zawstydzona/y:
Ech,to się pożaliłam.
Selena,miło,że pytasz.Szyjka się skróciła,ale nie tak dużo,ma 24 mm.Zamknięta.Za to mam zgniecioną nerkę.Wolno mi leżeć tylko na lewym boku.Co kilka dni badanie moczu.I liczyć ile co ma wody,żeby nie więcej niż pół szklanki na raz.
A dzidzia ok,w czwartek 1170 ważyła.
Buziaki dla wszystkich.Pa.

Mój kolega też był narkomanem, ale znalazł dziewczyne, Ona zaszła w ciążę, więc wyszedł z tego, aż do momentu, kiedy pojechał do miasta w którym siedział cały czas jak ćpał, tam spotkał swoich kolegów od strzykawki, no i zrobił sobie "złoty strzał" i niestety, dziewczyna z wieku 22 lat została wdową...

reklama
Sa różne przyczyny postępowania, nawet samobójcy. Nie wiemy tego, nie należy tego oceniać. W chwili, gdy dochodzi do takiego czynu nie sądzę, aby dana osoba myślała, czy robi dobrze, czy nie, chce jedynie uciec. Wierzę w to , bo inaczej ciężko byłoby mi oswoić się z myslą, że bliska mi osoba odeszła nie pożegnawszy się ze mną. Przykro mi,że tak się stało Misuś. A snów się nie bój, Ja często śnię i rozmawiam z nią ze świadomością,że nie zyje nawet we śnie. Pewnie dlatego ,że myslimy tak się dzieje.

Gabi, zgnieciona nerka? Nie wiedziałam,że tak może być? Jejku. życzę Ci wytrwałości, ale z tego co zaobserwowałam, niesamowita kobietka jesteś.:-)

Ostatnia edycja:
Do góry