reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc Selenko
a jak Ty się czujesz ?wózek super,patrzyłam ale cena też super,no chyba ,że tak kosztują wózki?

reklama
a cześć Katrin
wymazy z szyjki i pochwy mam juz za soba ,wyniki ujemne czyli dobre
teraz pod kątem zespołu antyfosfolipidowego badam

Witaj Selena..

środa todzien badan i dla Ciebie i dla kilku innych dziewczynek ..... trzymam mocno kciuki ....ja mam wizyte jutro ..... o ile znowu nie zaśpie :-)

mnie czeka to samo .... powiedziałam ze zrobie teraz cały przegląd " podwozia" dla własnej wiadomości...

@ trwała u mnie do wczoraj czyli 9 długi dni , to chyba troche za duzo ... ehh juz nie chce mi sie myślec ze znowu cos sie dzieje i znowu coś nowego znajdą ...... a tak bolesne to jeszcze w życiu nie miałam .....

Witam się
Ola, ceny wózków są różne, ta jest wysoka, sama to widzę. Ale podoba mi się. Prawdopodobnie będę musiała też wykonać wymazy, tak jak Ty , bo coś mi się tam chyba zalęgło, tylko skąd? Chyba z tego nadmiernego dbania o siebie,w to uwierzę. Oby dziecku nie zaszkodziło.

HEj dziewczynki.....................
SELENKo wózek ładniusi,,,,,,,,,,,,ale nie na moja kieszeń... zresztą ,, rodizce jakzawsze mi kupia,,,,,, kupili Igorowi,, teraz bratu,,,,i teraz znów mi,,, mogłabym dołożyc,, ale chyba szkoda mi kasy,,,, bo tak jka mój igor wogóle nie chciał jezdzić w wózku,,,, jak miał 4 miechy sprzedaliśmy ikupilismy spacerówkę,,,,,,:-D:-D:-D:-D ja zostane przy coneco v4,,przynajmniej sprawdzony i z fotelikiem, lekki,,,,,, i podoba mi się na żywo,,,,,,noi cena 1200 z fotelikiem,,,,,:-D:-D:-D:-D za środę ,,,, trzymam kciuki,,,, widzę,ze środa i dla CIebie i dla mnie stresująca,,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-Dboje sie Usg,,,,,

Ola mam taka nadzieje ......
Selena ja kiedys miałam drożdżaki ( swędzące i piekące ) od wysikania sie na cnp-nie , gdzie zawsze jak musze skorzystac z wc siusiam " na Małysza " nigdy nie siadam na desce , bo to nigdy nic nie wiadomo ....
nie byłam ani na basenie , ani nigdzi indziej nie korzystałam z toalety a i od m też nie mogłam złapać ( :-) nawet jak gdzies był ;-) bo nic nie było wtedy ...a jakoś to paskudztwo sie przyplątało....

Ola , SASETKA,,, Katrin,,,, witajcie,,,

Selenko u Edytki wszystko ok,,, bo cos martwię sie,,,:tak::tak::tak::tak: pozdrów ją proszę.........:-D:-D:-D:-D

A mój mały dziś w przedszkolu na balu karnawałowym,,,,,, przebrany za księcia,,,,:-D:-D:-Dbył bardzo przejety,,, a ja w domku i juz mnie ściska,,,,, chciałabym go juz zabrać....hehhe tak to jest ,,,cholerka jasna jak jest to bym chciała odpocząć,, jak go nie ma..... to tęsknie,,,,,

tak wogóle to planuje z maluszkiem zostac do roku w domu,,,, i zastanawiam się,żeby go zabrac z przedszkola bo jak to ja w domu a on tam,,, zapisze gp do 5 latków.....( zreszta nie dam rady go prowadzic z maluszkiem po 7....po to zeby go odebrac za 4 godz......jak myślicie???

reklama
Ja nie mam żadnych objawów , które mi przeszkadzają. Sa to moje przypuszczenia póki co. Dokładnie pokażą badania.
Kasiu, na USG będę trzymała kciuki za Ciebie, moje badanie pewnie dopiero w czwartek będzie. Ale sam fakt siedzenia w szpitalu.
Ładny ten Twój wózeczek również i tańszy. Ja pomyslę o tym około końca maja. U Edytki ok. Maluje pokój i nie ma neta. Pewnie,że pozdrowię.

Do góry