reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no kasia moze lepiej wezwac karetke do taty co? jesli to wyrostek i peknie to zapalenie otrzewnej gotowe niestety....zazwyczaj jak sie naciska powinno bolec....i nogi nie mozna zgiac......jesli ten bol dlugo sie utrzymuje radzilabym karetke......bedzie szybciej i w szpitalu szybciej sie nim zajma...a tak....bedzie czekac

reklama
Dziewczynki, a u mnie dziś za oknem +8. Normalnie wierzyć mi się nie chciało, więc trzeba było się na spacerek wybrac i sprawdzić.
Rano to nawet słonko świeciło.
Kurcze, prawie jak w tropikach:cool:

Kasiekkm, trzymam mocno kciuki, musi byc dobrze na usg.
Sonita, przytulam mocno do serduszka. Pisz, mi te super babki na forum też pomogły.

pozdrawiam niedzielnie, jutro znowu do pracy. Brrr!!!

pospałam i ...... zapomniałam drugie danie zrobic.... :-( no , nie zapomnialam , ale jakoś samo nie chciało sie ugotowac ...... ehhhh

zabiore sie za to teraz to na kolacje bedzie jak znalazł .... :-)

kasiekkm daj znac co z tata i oczywiscie za twoje usg tez trzymam kciuki :-)

Aga mówiąc o dużym synku - myslałam o donoszonym ...... (podczytuje wczesniaki )
Aga Aj ..... kochana pozdrawiam i pamietam ....... cos sie mijamy ...

Gabi witaj

Sasetka u mnie tez było dzisiaj słonko ....... ja jutro wolne ... nie pracuje w poniedziałaki :-)
ale od wtorku juz tak

Ja też jutro do pracy.... ale od jutra szkolę nową koleżankę więc na BB nie wejdę:-(.... chyba że wymyślę jej jakieś inne zajęcie:tak:
Agusia pamiętaj że strasznie ci kibicuję..... musi być dobrze

SASEtKA dzięki za kciukasy.........:-D:-D:-D:-D u nas też ciepło.... za twoje przyszłe staranka też trzymam kciuki..........:-D:-D
KATRIN,, dzięki również,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

Tato wyszedł ze szpitala..........okazało sięże to nie wyrostek, tylko kolka nerkowa,,,,,,,,,,,,,,,,,ale ból niesamowity,, wiem co to znaczy,,, sama kiedyś mialam,,,,,,,,,:-D:-D ale dzięki że tak martwicie się ze mna.........kochane jesteście,,,,,,

ALutka napewno cos wykonbinujesz.........
kurcze pusto tu dziś,,,,,,,,,,,,,,:no:

reklama
Do góry