reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no kasia moze lepiej wezwac karetke do taty co? jesli to wyrostek i peknie to zapalenie otrzewnej gotowe niestety....zazwyczaj jak sie naciska powinno bolec....i nogi nie mozna zgiac......jesli ten bol dlugo sie utrzymuje radzilabym karetke......bedzie szybciej i w szpitalu szybciej sie nim zajma...a tak....bedzie czekac

reklama
Dziewczynki, a u mnie dziś za oknem +8. Normalnie wierzyć mi się nie chciało, więc trzeba było się na spacerek wybrac i sprawdzić.
Rano to nawet słonko świeciło.
Kurcze, prawie jak w tropikach:cool:

Kasiekkm, trzymam mocno kciuki, musi byc dobrze na usg.
Sonita, przytulam mocno do serduszka. Pisz, mi te super babki na forum też pomogły.

pozdrawiam niedzielnie, jutro znowu do pracy. Brrr!!!

pospałam i ...... zapomniałam drugie danie zrobic.... :-( no , nie zapomnialam , ale jakoś samo nie chciało sie ugotowac ...... ehhhh

zabiore sie za to teraz to na kolacje bedzie jak znalazł .... :-)

kasiekkm daj znac co z tata i oczywiscie za twoje usg tez trzymam kciuki :-)

Aga mówiąc o dużym synku - myslałam o donoszonym ...... (podczytuje wczesniaki )
Aga Aj ..... kochana pozdrawiam i pamietam ....... cos sie mijamy ...

Gabi witaj

Sasetka u mnie tez było dzisiaj słonko ....... ja jutro wolne ... nie pracuje w poniedziałaki :-)
ale od wtorku juz tak

Ja też jutro do pracy.... ale od jutra szkolę nową koleżankę więc na BB nie wejdę:-(.... chyba że wymyślę jej jakieś inne zajęcie:tak:
Agusia pamiętaj że strasznie ci kibicuję..... musi być dobrze

SASEtKA dzięki za kciukasy.........:-D:-D:-D:-D u nas też ciepło.... za twoje przyszłe staranka też trzymam kciuki..........:-D:-D
KATRIN,, dzięki również,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

Tato wyszedł ze szpitala..........okazało sięże to nie wyrostek, tylko kolka nerkowa,,,,,,,,,,,,,,,,,ale ból niesamowity,, wiem co to znaczy,,, sama kiedyś mialam,,,,,,,,,:-D:-D ale dzięki że tak martwicie się ze mna.........kochane jesteście,,,,,,

ALutka napewno cos wykonbinujesz.........
kurcze pusto tu dziś,,,,,,,,,,,,,,:no:

reklama
Do góry