reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam kochane

po kościele ....

Aga trzymam mocno kciuki za środe i usg ... potem ... bedzie z górki i Ty też sie troszkę uspokoisz...

Sonita .. tule mocno..... wiemy co przezywasz......
Pixelcia ...a cóż to takiego sie stało???? głowka do gory..
Alutka ..... dzieki za słowa wsparcia .... dopiero teraz doczytałam........ jakos musimy sami poukładać sprawy miedzy nami ... nie jest aż tak bardzo źle , bo zyjemy "Normalnie" ale tej bliskości i bycia razem .... nie ma ... albo ja juz nie czuje tego... ehhhhh

słoneczko wyszło i jest aż 1 na plusie ............. i tak jak to słonko świeci ... dopiero teraz widze jakie okna mam znowu zaciapane :-( a nie dawno myłam :-(

reklama
Agnieszko .... bedzie dobrze ......

pamiętam zdjecie z NK na którym trzymasz dzidziusia..... jeszcze troche cierpliwości i czasu i bedziesz tak trzymała swojego synia ( życze Ci tego wymarzonego synusia ...... takiego dużego chłopa )......

troche czasu ...../........

:-)

no ja poprosze zupelnie przecietnego tego synusia bo z duzymi to problem...wole rodzic naturalnie:):):)
u nas pada co chwile deszcz i nic sie czlowiekowi nie chce...ech....
mdli mnie znow od rana....ale jeszcze nie wymiotowalam....pewnie znowu wieczorem i w nicy mnie ruszy....cos mi sie chyba doba poprzestawiala hehehehe a tak sie cieszylam ze nie wymiotuje ostatnio...i prosze....11 tydzien i zamiast powoli zanikac objawy to one sie rozwijaja....
a cycki....olaboga.....czuje sie jakby z 10 kilo wazyly.....w staniku jeszcze jeszcze ale jak zdejme...masakra......jak wstaje z lozka do toalety to je trzymac musze tak bola hehehhe...a M sie smieje i mowi no pusc je przeciez nie spadna heheh.....

Ja tylko na chwilkę,,,,,,,,,,,,,, juz po obiadku,,,, czekam na M jak wróci z uczelni i zawiezie mojego tatę do szpitala,, ma silne bóle po prawej stronie,, wszystko wskazuje ze to wyrostek:szok::szok::szok::szok: masakra,,,,,,( wymioty goraczka, brak apetytu i ten ból,,,, przerazona jestem,, ale w szpitalu sie wyjaśni,,,,,:tak:

Jutro mój mały ma bal przebierańców i muszę go zaprowadzić do przedszkola mimo ,ze mam urlop.........Przedszkole bierze udziłał w konkursie disneja na pobicie rekordu,,,,, chłopcy mają być przebrani za księcia a dziewczynki oczywiście za księżniczkę,,, co ja sie nastresowałam przxy znalezieniu takiego stroju,,,, króli jest pełno,,ale z księciem gorzej:-D:-D:-D:-D

W środę mam USG,,, i dopadły mnie straszne myłsi,,,,,, boje się,że znowu bedzie coś nie tak,,,,,,,,:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kurcze masakra,,,,,,,ale mam pietra,,, trzymajcie kciuki,, za AGOI tez w środe i ja potrzymam,,,:-D:-D:-D

WIdzę,że niedziela zajeta,,i pusto:-D:-D:-D:-D:-D buziaki dla wszystkich....

ALutka przynajmniej CI przypomniałam,,,
Aga ja tobie też życzę tego wymażonego synka,,,, ja to wiadomo tera zcórcie bym chciała,,,, ale znajac przekór losu,,,, to bedzie ksawcio,,,,,, ale tobie życzę,,,,, :-D:-D:-D

PIXELCIO<,,,, głowa do góry,, bedzie lepiej zobaczysz,,,,:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry