reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

I ja witam nocną porą.....
Enka....tulę Cię mocno bo nic więcej uczynic nie mogę,wszystkie cierpimy i przechodzimy to co i Ty kochana...musimy być silne choć wiem sama po sobie ,że nie zawsze jest to wykonalne....
Ona...ciesze się ,że się odezwałaś....martwiłyśmy sie o Was....
Selenka.....;-)
Słodziutka...wracaj......
Dziewczynki....az miło popatrzeć jak wasze suwaczki mkną na przód.....
chciałabym i życze Wam Wszystkim....abyście miały Maluszki pod serduszkiem....a potem szczęśliwe Bobaski w ramionach.....
Pozdrawiam Wszystkie....i witam kolejne nowe dziewczynki,przykro mi ze poznajemy sie w takich okolicznościach...tulę Was mocno do serduszka.....
Spokojnych snów..............

reklama
WITAM I ZMYKAM!!!!!!!!!!!!

ona dobrze ,że wróciłaś...............:-D:-D:-D,......

Miruś mówisz ,że ciuszki urocze,,:-D:-D:-D:-Dteraz będziesz je ogladać, przekładac az do porodu,,j
heheh a tak miałam,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D

Wróbelku,, głowa do góry,,,, napewno będzie wszystko ok..............:tak:

GABI,,,,,,, ty mówisz że czas ciągnie,,, a mi,chciałabym mieć taki piękny suwaczek jak ty!!!!1

Aga AJ,,,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D

Aga Irl.. jak tam przeszły wymioty?????

SŁODZIUTKA WRACAJ><......:confused::confused::confused::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-):-):-):-):-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::happy::baffled::baffled::baffled::nerd::nerd::nerd::blink::blink::blink::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::dry::dry::dry::dry::dry::confused::confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-):-):-):-):-):-):-)

SELENKO.....jak samopoczucie..?? kiedy idziecie do szpitala..... trzymam kciuki,, i jak zawsze czekam z niecierpliwością na dobre wieści,,,,,:-D:-D

PATI, AGI, KAROLKA, MARLENKA, SŁODZIUTKA,OKAZONE, PYSIA.....SZAFIREK.... trzymam mocno kciuki za wasze plany i starania,,,,,,nowych dziewczynek tez to isę tyczy....:-D:-D:-D:-D

NIUSIA< WRÓBELEK< CYNICZNA< ALUTKA<SYLA, DILAJLA,,,,,MIRUŚ< MORDOKLEJKA< DLACZEGOTAK< POSTPTASZYNA< JEŻYK<<<ALSO, ANESTO///,,,, OLCIA pozdrawiam,,,,,,,

a właśnie gdzie jest Anesto.... ona tez ma juz ładny suwaczek,,,,

JEZYK ale CI FAJNIE!!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-Dtrzymam kciuki.za szubkie i piekne rozwiązanie...:-D:-D:-D

Ok idę porobic przelewy,,,, własnie zakupiłam dla dziadków upominki na DZIEŃ BABCII DZIADKA<,,,, no jakiś wierszyk by się przydało małego nauczyć.....

PAPA miłego dnia,,,, odezwę się potem

witajcie
Agusia, Enka rzeczywiście nie możecie spać w nocy:nerd:
Kaiek wiesz że jakoś zapomniałam o święcie dziadka i babci!!!! muszę kartki powysyłać....

Wróbelku to widzę że na całego zadomawiasz się..... nie ma nic fajniejszego niż szykowanie wspólnego gniazdka.... zwłaszcza gdy jeden z domowników już niedługo zawita z drugiej strony brzuszka...

Buziaczki na niedzielny słoneczny dzionek...

Dzień dobry dziewczynki.

Właśnie wróciłam ze szpitala jestem już po zabiegu, wczoraj wieczorem samoistnie mój organizm poronił, nie musiałam dostawać tej tabletki.
Pojechaliśmy od razu i bardzo krwawiłam, dostałam zastrzyk.
Potem wenflon i na zabieg...

Już po wszystkim...

Sonita trzymaj się dzielnie.... i bądź z nami..... serduszko będzie jeszcze długo bolało.... ale pamiętaj że nie można się poddawać, czas częściowo leczy rany....

dzien dobry....
sonita przytulam.....zostan z nami.....
kasiek wymioty nie przeszly tylko przesunely sie w czasie....wymiotuje nawet w nocy.....ale w sumie nie jest zle....da sie przezyc....
apetyt u mnie za to kiepski chyba przez mdlosci...chcialabym zjesc ale jak zaczne to juz mi sie nie chce.....jem chyba mniej niz przed ciaza....ale widocznie nie potrzebuje wiecej.....

reklama
Do góry