Nie będę szła na bete. Jak jest to jest. Nie będę się denerwować niepotrzebnie.Coś tam przebija, idź na betę. Trzymam kciuki
reklama
Ewidentna ciaza . Gratulacje!Hej dziewczyny. Miała któraś z was do czynienia z testemi ciążowym Nordtest? 2 dni po spodziewanej miesiączce wyszedł taki widok. Chyba to tylko kreska testowa ale zrobiła mi nadzieję..
K
Katijah
Gość
Widać dokładnie różową kreskę!!!Hej dziewczyny. Miała któraś z was do czynienia z testemi ciążowym Nordtest? 2 dni po spodziewanej miesiączce wyszedł taki widok. Chyba to tylko kreska testowa ale zrobiła mi nadzieję..
Gratuluję
@Lunka85 Rzadko to piszę, ale tym razem też widzę, że coś przebija Też na betę bym nie szła, tylko przez kolejne dni rano robiła ponownie testy, aż bym uwierzyła, że dzieje się to naprawdę
@Malutka1988 U Ciebie to nie ma wątpliwości - trzymam kciuki!
@Malutka1988 U Ciebie to nie ma wątpliwości - trzymam kciuki!
Hopeful_11
Fanka BB :)
Wow, co tu się dzieje, wysyp testów od rana kreska gdyby była fabryczna, to byłaby raczej szara. gratulacje dziewczyny!
Malutka1988
Dziękuję dziewczyny! Powtórzę jutro z rana test z innej firmy i pojade na betę!
@Malutka1988 Ja bym zrobiła betę dzisiaj, by w sobotę móc badanie powtórzyć. Albo poczekała do poniedziałku, by powtórzyć potem w środę.
Chyba że masz lab, który działa także w niedzielę.
Chyba że masz lab, który działa także w niedzielę.
Hopeful_11
Tak sobie myślę, że skoro wiesz jak masz postępować, to może faktycznie lepiej przenieść wizytę albo iść dwa razy jeśli ta wizyta miałaby Cie jakos uspokoić. Ja pytałam lekarza kiedy mam przyjść w przypadku potencjalnej ciazy, to mowil ze po teście, ale to ze względu na to,ze mam dostać heparynę. W poprzedniej ciazy (nie miałam lekow wtedy) mialam przyjść po 2 tygodniach od spodziewanej miesiaczki i jak przyszłam to faktycznie było wszystko widać.Dobra. Chyba mamy to. Oczywiście za wcześnie na radość. Ale mam na dzisiaj lekarza i sie zastanawiam czy nie przenieść za 3 tygodnie (dziś 9dpo), i tak nic nie będzie widać, mam metaforminę + duphaston i jodid który muszę zwiększyć do 2ch - wiec wszytko wiem. Jak myślicie?
Malutka1988
Dzisiaj już właśnie nie zdążę iść do laboratorium. Chcę tylko zrobić raz bo w poprzedniej ciąży kiedy okazało się że jest puste jajo na początku ładnie beta rosła a potem już nie i tylko się przez to stresowałam
reklama
@Malutka1988 To jak chcesz mieć pamiątkę, to sobie zrób i jutro Ja ogólnie jestem sceptycznie nastawiona do tego badania, jeśli nie ma wskazań (jak np. szybkie wdrożenie leków).