Nie będę szła na bete. Jak jest to jest. Nie będę się denerwować niepotrzebnie.Coś tam przebija, idź na betę. Trzymam kciuki
Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie będę szła na bete. Jak jest to jest. Nie będę się denerwować niepotrzebnie.Coś tam przebija, idź na betę. Trzymam kciuki
Ewidentna ciaza . Gratulacje!Hej dziewczyny. Miała któraś z was do czynienia z testemi ciążowym Nordtest? 2 dni po spodziewanej miesiączce wyszedł taki widok. Chyba to tylko kreska testowa ale zrobiła mi nadzieję..
Widać dokładnie różową kreskę!!!Hej dziewczyny. Miała któraś z was do czynienia z testemi ciążowym Nordtest? 2 dni po spodziewanej miesiączce wyszedł taki widok. Chyba to tylko kreska testowa ale zrobiła mi nadzieję..
Tak sobie myślę, że skoro wiesz jak masz postępować, to może faktycznie lepiej przenieść wizytę albo iść dwa razy jeśli ta wizyta miałaby Cie jakos uspokoić. Ja pytałam lekarza kiedy mam przyjść w przypadku potencjalnej ciazy, to mowil ze po teście, ale to ze względu na to,ze mam dostać heparynę. W poprzedniej ciazy (nie miałam lekow wtedy) mialam przyjść po 2 tygodniach od spodziewanej miesiaczki i jak przyszłam to faktycznie było wszystko widać.Dobra. Chyba mamy to. Oczywiście za wcześnie na radość. Ale mam na dzisiaj lekarza i sie zastanawiam czy nie przenieść za 3 tygodnie (dziś 9dpo), i tak nic nie będzie widać, mam metaforminę + duphaston i jodid który muszę zwiększyć do 2ch - wiec wszytko wiem. Jak myślicie?