Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie załamuj się ❤ wiem że to trudne. Moi rodzice bardzo by chcieli być już dziadkamiMój tata czasami przeżywa, że wujek jest dużo młodszy i jest dziadkiem... Ja wiem, że nie chce nikomu robić przykrości i tak rzuca luźno...tylko mi się wtedy zawsze chce płakać, bo ja przecież chcę tylko coś jest zepsute kumpel mi napisał, że został ojcem... Pamiętam jak mu mówiłam, żeby nie czekali bo to czasem nie jest proste i tak sobie mam ten okres i załamkę
super ❤Dobra. Chyba mamy to. Oczywiście za wcześnie na radość. Ale mam na dzisiaj lekarza i sie zastanawiam czy nie przenieść za 3 tygodnie (dziś 9dpo), i tak nic nie będzie widać, mam metaforminę + duphaston i jodid który muszę zwiększyć do 2ch - wiec wszytko wiem. Jak myślicie?
ja kiedyś miałam, mi wyszla, ale później zniknęła, ale to była o wiele wiele jaśniejsza niż Twoja. Ta jest wyraźna super ❤Hej dziewczyny. Miała któraś z was do czynienia z testemi ciążowym Nordtest? 2 dni po spodziewanej miesiączce wyszedł taki widok. Chyba to tylko kreska testowa ale zrobiła mi nadzieję..
@Malutka1988 To jak chcesz mieć pamiątkę, to sobie zrób i jutro Ja ogólnie jestem sceptycznie nastawiona do tego badania, jeśli nie ma wskazań (jak np. szybkie wdrożenie leków).
Jeśli z dzisiejszego porannego moczu była bardzo jasna kreska więc nic dziwnego że po południu nie ma nic. Nie załamuj się , tylko zrób jutro z pierwszego moczu testNie wytrzymałam i zrobiłam test innej firmy i czysta biel niestety
Mam nadzieję, że powtórzysz rano i będzie kreska. Czy testy są o różnej czułości?Nie wytrzymałam i zrobiłam test innej firmy i czysta biel niestety
Trzymamy kciuki, będzie dobrzeOba testy były 10mlU. Powtórzę rano i zobaczymy