reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mój tata czasami przeżywa, że wujek jest dużo młodszy i jest dziadkiem... Ja wiem, że nie chce nikomu robić przykrości i tak rzuca luźno...tylko mi się wtedy zawsze chce płakać, bo ja przecież chcę 🤷🤦 tylko coś jest zepsute 😞 kumpel mi napisał, że został ojcem... Pamiętam jak mu mówiłam, żeby nie czekali bo to czasem nie jest proste 🙈 i tak sobie mam ten okres i załamkę 🤦
nie załamuj się ❤ wiem że to trudne. Moi rodzice bardzo by chcieli być już dziadkami

Hej dziewczyny. Miała któraś z was do czynienia z testemi ciążowym Nordtest? 2 dni po spodziewanej miesiączce wyszedł taki widok. Chyba to tylko kreska testowa ale zrobiła mi nadzieję..
ja kiedyś miałam, mi wyszla, ale później zniknęła, ale to była o wiele wiele jaśniejsza niż Twoja. Ta jest wyraźna😀 super ❤

@Malutka1988 To jak chcesz mieć pamiątkę, to sobie zrób i jutro :) Ja ogólnie jestem sceptycznie nastawiona do tego badania, jeśli nie ma wskazań (jak np. szybkie wdrożenie leków).

Stwierdziłam ze uwielbiam to forum po twoim wpisie. Przed wylądowaniem tutaj bylam na innym na staraczkach i tam kilka razy się odezwałam w tym z 3 razy opierdziel od każdej dostalam ze nie robie bety bo uważam że to niepotrzebne badanie które tylko stresuje ludzi. I uważam jak ty jeśli nie ma potrzeby po co je robic ?? Rozumiem po poronieniu przy podejrzeniu cp ale przy zdrowej ciazy nie bardzo według mnie

Gratuluje pozytywnych testów:) i trzymam kciuki za kazda

Nie wytrzymałam i zrobiłam test innej firmy i czysta biel niestety😔

Załączniki

• IMG_20211021_164129.jpg
    IMG_20211021_164129.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry