reklama
Smaily
Fanka BB :)
Bardzo się cieszę, gratulacje!Dziewczyny dziś rano zrobiłam test bo powinnam dostać dziś okres a jutro wybieram się na dużą imprezę imieninowa do mamy i chciałabym wiedzieć na co mogę sobie pozwolić. Moze zdjęcia tego nie oddają ale no jest ewidentnie druga bardzo słaba ale jest.
To 24dc, owu była między 10dc a 13dc ( tak podejrzewam ). Cieszę się strasznie ale i boje się cholernieee. Jutro mamy 7 rocznicę ślubu, nie miałam prezentu dla męża...chyba już mam
marsi89
Dziękuję kochanaMarsi! Kochana! Tak się cieszę!!! Trzymam kciuki z całych sił
angelka123
i tylko nadzieja......
.
Dziewczyny jestem taka skołowana. Beta wciąż rośnie. Wtorek 51tys, czwartek 56, a dziś 69 tys. Akcji serca brak a Beta rośnie. Nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje i najwyraźniej nie doczekam się akcji w zaciszu domowym tylko będę musiała pójść do szpitala. Lekarz który mnie badał boi się tego ze Beta rośnie bo najwyraźniej boi się oskarżeń o aborcje. Chore.
Myślę że powinnaś iść do innego lekarza albo zeczywiscie do szpitala , zobacz co się dzieje ,jak leżałam w szpitalu to była właśnie dziewczyna w podobnej sytuacji na obserwacjiDziewczyny jestem taka skołowana. Beta wciąż rośnie. Wtorek 51tys, czwartek 56, a dziś 69 tys. Akcji serca brak a Beta rośnie. Nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje i najwyraźniej nie doczekam się akcji w zaciszu domowym tylko będę musiała pójść do szpitala. Lekarz który mnie badał boi się tego ze Beta rośnie bo najwyraźniej boi się oskarżeń o aborcje. Chore.
aspekt
A jest zarys zarodka czy wygląda na puste jajo?Dziewczyny jestem taka skołowana. Beta wciąż rośnie. Wtorek 51tys, czwartek 56, a dziś 69 tys. Akcji serca brak a Beta rośnie. Nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje i najwyraźniej nie doczekam się akcji w zaciszu domowym tylko będę musiała pójść do szpitala. Lekarz który mnie badał boi się tego ze Beta rośnie bo najwyraźniej boi się oskarżeń o aborcje. Chore.
S
Szka
Gość
Dziewczyny ile powinno dni się krwawić po łyżeczkowaniu, ja od poniedziałku krwawie. Mama mówi że strasznie blada jestem. Dzisiaj jest 6 dzień, pojawiły się skrzepy i sluz w krwi. Trochę mi słabło. W poniedziałek chce iść do mojej lekarki
Byłam u 3 różnych lekarzy. Dwóch widziało jakiś zarys choć obraz jest nieprawidłowy wiec nie byli w 100% pewni. Jeden nic nie zobaczył. Ani jeden natomiast nie stwierdził akcji serca.A jest zarys zarodka czy wygląda na puste jajo?
reklama
Carry88
Moderator
Dziewczyny ile powinno dni się krwawić po łyżeczkowaniu, ja od poniedziałku krwawie. Mama mówi że strasznie blada jestem. Dzisiaj jest 6 dzień, pojawiły się skrzepy i sluz w krwi. Trochę mi słabło. W poniedziałek chce iść do mojej lekarki
Ja krwawilam na zmianę z mniejszym i większym plamieniem 4 tyg praktycznie.