reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roki_1991 ty brałaś urinal intensiv w ciąży prawda? Bo ja go właśnie z twojego polecenia biorę i chyba nie ma konieczności odstawiania go teraz prawda?

reklama
Dziewczyny dziś rano zrobiłam test bo powinnam dostać dziś okres a jutro wybieram się na dużą imprezę imieninowa do mamy i chciałabym wiedzieć na co mogę sobie pozwolić. Moze zdjęcia tego nie oddają ale no jest ewidentnie druga bardzo słaba ale jest.
To 24dc, owu była między 10dc a 13dc ( tak podejrzewam ). Cieszę się strasznie ale i boje się cholernieee. Jutro mamy 7 rocznicę ślubu, nie miałam prezentu dla męża...chyba już mam
Bardzo się cieszę, gratulacje!😁

Dziewczyny jestem taka skołowana. Beta wciąż rośnie. Wtorek 51tys, czwartek 56, a dziś 69 tys. Akcji serca brak a Beta rośnie. Nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje i najwyraźniej nie doczekam się akcji w zaciszu domowym tylko będę musiała pójść do szpitala. Lekarz który mnie badał boi się tego ze Beta rośnie bo najwyraźniej boi się oskarżeń o aborcje. Chore.

Dziewczyny jestem taka skołowana. Beta wciąż rośnie. Wtorek 51tys, czwartek 56, a dziś 69 tys. Akcji serca brak a Beta rośnie. Nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje i najwyraźniej nie doczekam się akcji w zaciszu domowym tylko będę musiała pójść do szpitala. Lekarz który mnie badał boi się tego ze Beta rośnie bo najwyraźniej boi się oskarżeń o aborcje. Chore.
Myślę że powinnaś iść do innego lekarza albo zeczywiscie do szpitala , zobacz co się dzieje ,jak leżałam w szpitalu to była właśnie dziewczyna w podobnej sytuacji na obserwacji

A jest zarys zarodka czy wygląda na puste jajo?

Dziewczyny ile powinno dni się krwawić po łyżeczkowaniu, ja od poniedziałku krwawie. Mama mówi że strasznie blada jestem. Dzisiaj jest 6 dzień, pojawiły się skrzepy i sluz w krwi. Trochę mi słabło. W poniedziałek chce iść do mojej lekarki

reklama
Dziewczyny ile powinno dni się krwawić po łyżeczkowaniu, ja od poniedziałku krwawie. Mama mówi że strasznie blada jestem. Dzisiaj jest 6 dzień, pojawiły się skrzepy i sluz w krwi. Trochę mi słabło. W poniedziałek chce iść do mojej lekarki

Ja krwawilam na zmianę z mniejszym i większym plamieniem 4 tyg praktycznie.

Do góry