reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny ile powinno dni się krwawić po łyżeczkowaniu, ja od poniedziałku krwawie. Mama mówi że strasznie blada jestem. Dzisiaj jest 6 dzień, pojawiły się skrzepy i sluz w krwi. Trochę mi słabło. W poniedziałek chce iść do mojej lekarki
U mnie to trwało jakieś dwa tygodnie, przez kilka pierwszych dni krawienie obfite, potem raczej plamienie. Przez pierwsze dwa dni jak cokolwiek zjadłam to było mi mega niedobrze, zbierało mi się na wymioty i kręciło w głowie, podobno skutki znieczulenia. Najlepiej jeśli masz możliwość, to skonsultuj się faktycznie z lekarką

reklama
Dziewczyny ile powinno dni się krwawić po łyżeczkowaniu, ja od poniedziałku krwawie. Mama mówi że strasznie blada jestem. Dzisiaj jest 6 dzień, pojawiły się skrzepy i sluz w krwi. Trochę mi słabło. W poniedziałek chce iść do mojej lekarki
Ja bardzo długo krawilam. Z przerwami to było może z 5 tyg. Do 10 dni krawilam mega mocno. Ale skonsultuj to z lekarzem jeśli cię niepokoi

U mnie krwawienie trwało z 7dni jak miesiączka i 3 dni lekkieego plamienia. Miesiączkę dostałam po 29dniach od zabiegu. Nikt Ci nie powie ile się powinno krwawić i ile będzie trwało. To sprawa indywidualna. Jedz buraki i może dieta troszkę też pod kątem anemii. Możesz tracić więcej krwi i stąd takie objawy. No ale lekarz to koniecznie 😊 trzymaj się ❤️

Dziewczyny, a czy podczas tego krwawienia bolał was brzuch tak jak na okres? Ja miałam poronienie po tabletkach we wtorek i do dziś trochę krwawie ale boli mnie też brzuch tak jak na okres.... Czy to normalne?

Dziewczyny, a czy podczas tego krwawienia bolał was brzuch tak jak na okres? Ja miałam poronienie po tabletkach we wtorek i do dziś trochę krwawie ale boli mnie też brzuch tak jak na okres.... Czy to normalne?
mnie tak boli, a dodatkowo zawsze podczas okresu mam problem z jelitami i tym razem tez mam, jest taka masakra że myślałam że dzisiaj się nie obudzę.

Tak, bolało mnie też jak np prowadziłam długo samochód albo podniosłam coś ciężkiego czy choćby za dużo się ruszalam w ciągu dnia, zbyt szybko chodziłam itd. ale po tych dwóch tygodniach minęło, po niecałych 6 dostałam @ i jak się skończył, to byłam na wizycie kontrolnej u gin, badał mnie i robił USG i mówi, że od razu mam zaczął się starać (jeśli oczywiście będę chciała), wszystko wewnątrz wygląda super, nie ma śladu po zabiegu.

@marsi89 po cichu już gratuluję ❤️❤️✊✊

Dziewczyny a tak z innej beczki - czy orientujecie się może czy jeżeli mój mąż korzysta z mojego ubezpieczenia, ja w tej chwili jestem na zwolnieniu , to on nadal jest ubezpieczony ?

reklama
Do góry