reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny dziś rano zrobiłam test bo powinnam dostać dziś okres a jutro wybieram się na dużą imprezę imieninowa do mamy i chciałabym wiedzieć na co mogę sobie pozwolić. Moze zdjęcia tego nie oddają ale no jest ewidentnie druga bardzo słaba ale jest.
To 24dc, owu była między 10dc a 13dc ( tak podejrzewam ). Cieszę się strasznie ale i boje się cholernieee. Jutro mamy 7 rocznicę ślubu, nie miałam prezentu dla męża...chyba już mam
Widać, super idź na betę kochana dla spokoju. Bardzo trzymam kciuki za ciebie 😘😘😘😘

reklama
Dziewczyny dziś rano zrobiłam test bo powinnam dostać dziś okres a jutro wybieram się na dużą imprezę imieninowa do mamy i chciałabym wiedzieć na co mogę sobie pozwolić. Moze zdjęcia tego nie oddają ale no jest ewidentnie druga bardzo słaba ale jest.
To 24dc, owu była między 10dc a 13dc ( tak podejrzewam ). Cieszę się strasznie ale i boje się cholernieee. Jutro mamy 7 rocznicę ślubu, nie miałam prezentu dla męża...chyba już mam
Gratulacje Marsi! 😍 Trzymam kciuki i życzę dużo spokoju na ten czas 🙏

Bardzo fajna wiadomość trzymam kciuki i żeby wszystko było ok pozdrawiam ❤

gratulacje ❤

Widać, super idź na betę kochana dla spokoju. Bardzo trzymam kciuki za ciebie 😘😘😘😘
O nie kochana żadna beta. Nie będę się dodatkowo stresować. I tak nie mam już wpływu na to co będzie. Poza tym jak to mój gin mówi zdrowa ciąża utrzyma się sama. Zrobię za kilka dni jeszcze jeden test a potem umowie się na wizytę. Pytałam gina na ostatniej wizycie kiedy przyjść jakbym zaszła w ciążę i czy robić jakieś badania. Powiedział żeby żadnych badań nie robić przed wizytą i jak nie przyjdzie okres to umówić się 2-3 tyg. Po spodziewanym okresie żeby coś było widać na tym usg. Także myślę że koło 30 sierpnia pójdę na wizytę 😊

O nie kochana żadna beta. Nie będę się dodatkowo stresować. I tak nie mam już wpływu na to co będzie. Poza tym jak to mój gin mówi zdrowa ciąża utrzyma się sama. Zrobię za kilka dni jeszcze jeden test a potem umowie się na wizytę. Pytałam gina na ostatniej wizycie kiedy przyjść jakbym zaszła w ciążę i czy robić jakieś badania. Powiedział żeby żadnych badań nie robić przed wizytą i jak nie przyjdzie okres to umówić się 2-3 tyg. Po spodziewanym okresie żeby coś było widać na tym usg. Także myślę że koło 30 sierpnia pójdę na wizytę 😊
Podpisuje się pod tym podejściem, miałam identyczne i nie planuje zmieniać w kolejnych ciążach. Czekamy na zdrową ciąże, przy tym zostając zdrowe psychicznie same heh Nie badałam bety ani razu w ciąży :)

Bardzo się cieszę, gratulacje!😁

reklama
Do góry