reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam w nowym roku nie piszę ale podczytuję, życzę wszystkim mamom aniołkowym aby ten nowy rok przyniósł tylko dobre wiadomości i fasolki pod serduszkiem a poźniej zdrowe bąbelki.
pozrawiam

reklama
Az mi sie naprawde glupio zrobilo...................:-:)sorry2:
Wiem ze zawalilam z wiesciami o ciazy i nic nie mam na swoja obrone......

Czas w ktorym udalo mi sie zafasolkowac byl szalony i tak naprawde na forum wrocilam okolo 2 miesiacy temu. Bylam w Polsce na wakacjach , potem na drogich czas minol. Praca na nocki w domu starcow tez mnie wykanczala bo caly dzien piatkowy spedzalam opiekujac sie synkiem potem na 20 do pracy i o 8 rano konczylam prace . Chodzilam spac w sobote bo znowu na nocke wieczorem a w niedziele odsypialam. Pracowalam jeszcze w poniedzialek wiec wtorki byly rowniez wyciagniete z zyciorysu.
Przez to ze mialam lekkie problemy zdrowotne, bole w okolicach dolnych parti brzucha to niedawalo mi to rowniez spokoju ducha - bo prace trzeba bylo wykonac. Za dnia chodzialm spac tak jak moj syn mial drzemki i nie mialam czasu na komputer.
Ostatnio udalo mi sie troche pogodzic wszystko , no a od 24 grudnia juz jestem na macierzynskim.

Na Nowy RoK Zycze wam wszystkie tego by spelnily sie wasze marzenia. By starania zaowocowaly a malenstwa zdrowo sie rozwijaly :)

hej Kobietki...witam się noworocznie i składam najespanialsze życzenia...dużo sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!!!
ja sylwestra spędziłam w domu, spiłam się jak pies, 1.01 nie mogłam się zwlec z wyra a wieczorem mąż i szwagier zapodali powtórkę...fajnie bo nie miałam czasu myśleć co i jak, obiecałam sobie że trochę musze przystopować od nowego roku ale niestety pytania typu po co dlaczego za co itp dziś wróciły:( plamienia w sumie od wczoraj nie mam /być może mi się zaraz pojawią znów jak pisałyście/ ale za to zaczęły mnie bardzo boleć piersi...bralam przez 2 tyg B...i kurcze może to za krótko...i jeszcze mam zawroty głowy odkąd poroniłam...brak seksu to mnie wykończy:no: czy naprawdę powinno się czekać do pierwszej @???

Isza , to mamy podobne postanowienie , życze nam obu powodzenia!

Doveinred , e tam . Każdy ma swoje powody aby zaglądać i nie bywać na forum. żadna tak naprawde nie ma ci za złe. :)

Ostatnia edycja:
Zjola, ja w marcu skończę 43 - jesteś młodsza ode mnie niemal 3 lata. W sumie nie tylko w Polsce koło 40 to już tylko różaniec i wnuczki by wypadało. Tu, w Child Center też się kobicie wyrwało "i chcesz jeszcze mieć dziecko?" z bardzo zdziwioną miną. Wytłumaczyłam z uśmiechem że nie tylko się chce, ale wręcz bardzo się o nie staramy. I tak zwykle się zachowuję - jeśli ktoś chce być w szoku w zw. z moją ciążą, to jego problem, nie mój. Chociaż... drobna różnica między Polską a UK - tu "babcie" po dyskotekach zasuwają w weekendy jak małolaty.
A my w ramach jakiejś pomroczności jasnej zakupiliśmy dzis... łóżeczko dla Pasożyta. Znaczy moja wina bo pojechaliśmy tylko po owoce i połazić po car boocie, ale w craft center zobaczyłam fajne, drewniane łóżeczko i... musiałam go mieć. Proste, z jasnego drewna, nówka, z możliwością obniżania jednego boku. Cokolwiek rustykalne, ale ja akurat lubię takie hippie, folk i etno klimaty. Poszliśmy troszkę za ciosem - wczoraj od znajomych Polaków z którymi się tu przyjaźnimy, dostaliśmy elektroniczną nianię Z Fischer Price - łóżeczko było wobec tego niezbędne.

hej dzięwczeta wpadłam zobaczyć czy są jakies kolejne II kreski lub dzieciaczki, nie było mnie ostatnio bo byłam w szpitalu z powodu plamienia a teraz juz w domku leze, jutro sie wybieramy na cmętarz do Filipka:(

reklama
ola** dziekuje Ci bardzo :)
aniii zalezy od lekarza. Ja wiem, ze jesli obylo sie bez zabiegu to starac sie mozesz od razu a do @ kaza czekac zeby lepiej bylo ocenic wiek ciazy. Z seksem czekac nie trzeba.

Do góry