Chodziło mi o nowopoczęte ;-);-);-)W Hiszpanii w tym roku ile tylko się da - na siłę, na upór i desperacko. Becikowe im obcięli od Nowego Roku, więc styczniówki błagały o cc.
reklama
Cześć Dziewczyny!
Chciałam Wam życzyć wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Niech spełnią się Wasze marzenia! Życzę Wam oczekiwanych II kreseczek, spokojnych ciąż i szczęśliwych porodów. I dużo nadziei...
Podczytuję Was, ale jakoś nie mam weny do pisania. Ciężko mi się zebrać i nastawić pozytywnie. Święta i Sylwester to był jednak trudny czas. Mam nadzieję, że w końcu wydarzy się coś pozytywnego...
Pozdrawiam Was mocno.
Chciałam Wam życzyć wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Niech spełnią się Wasze marzenia! Życzę Wam oczekiwanych II kreseczek, spokojnych ciąż i szczęśliwych porodów. I dużo nadziei...
Podczytuję Was, ale jakoś nie mam weny do pisania. Ciężko mi się zebrać i nastawić pozytywnie. Święta i Sylwester to był jednak trudny czas. Mam nadzieję, że w końcu wydarzy się coś pozytywnego...
Pozdrawiam Was mocno.
silentenigma
Zaangażowana w BB
Dziewczęta słuchajcie... od wczoraj mam dziwny gęsty,lepiący kremowy śluz. czy jest to jakiś powód do niepokoju ?
owieczka81
Aktywna w BB
silentenigma czy ten sluz masz takie podobny troche do tego co sie normalnie ma w drugiej polowie cyklu-bo na taki wyglada. Takie sluz jest OK i nie mysle ze nie ma sie czym denerwowac.w ciazy takiego sluzu moze byc wiecej. Jezeli jest bialy i gesty to jest ok. Wazne zeby nie bylo krwawienia,albo jak sluzu jest nagle bardzo duzo i jest przezroczysty to wtedy to moze byc cos nie tak,ale taki sluz jaki masz jest super. ale jak sie martwisz to spytaj lekarza lepiej dmuchac na zimne.
reklama
Smutna26
Nie poddam sie... Nigdy!
Najlepszego w Nowym Roku Dziewczyny!!!!! Przede wszystkim spełnienia marzeń......... Pozdrawiam.:-)